sunnuntai 17. elokuuta 2014

11 tilkkublokkia.

Kunhan olen leikannut kaitaleita varastoon ja kunhan työskentelen päättäväisesti ja sinnikkäästi, pystyn juuri ja juuri ompelemaan 11 traktorinjälkeä muistuttavaa tilkkublokkia yhden päivän aikana.


Kuvasta puuttuu kaksi, koska 11 neliötä ei voi järjestää kivasti yhteen kuvaan.


Heittelin tilkkublokkini ulos terassilaudoitukselle täysin satunnaiseen järjestykseen. Vasta valmiista blokista huomasin, että olin yhteen blokkiin ommellut maailman hillityimmän väriyhdistelmän:


En olisi osannut moista laatia, jos olisin tietoisesti yrittänyt, mutta nyt tällainen syntyi satunnaisuuden tuloksena. Vaaleammalta harmaalta näyttävä kangas on oikeasti aika sinistä, mutta jostain syystä tilkkublokki näyttää kuin olisi musta-valkoisessa valokuvassa.

Laskin valmiit traktorinjälkiblokkini ja niitä on 39 kpl. Lehden malli on tehty 6 x 8 tilkkublokista eli puuttuu vain yhdeksän! Tuskin rupean sen isompaa peittoa minäkään värkkäämään. Tähän ei myöskään tule kehyksiä, kanttaus suoraan reunoihin vain.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mielenkiintoista miten viereiset värit muuntavat toisiaan, tosi kiinnostavaa. Kudonnassakin aina odotan uusien sävyjen ilmaantumista ;)

Soile Kivinen kirjoitti...

Tuskin maltan odottaa miltä näyttää valmiina. Mielessä vilisee kaikkia hassuja nimiä tälle peitolle, mutta en kehtaa niitä esitellä:)

Poutapilvi kirjoitti...

Näyttää mielenkiintoiselta! Ja huh minkä urakan saat päivässä tehtyä:) Siispä odotellaan peiton valmistumista.

Irma kirjoitti...

Mielenkiinnolla odottelen millaiseen järjestykseen blokit laitat, hyvältä näyttää jo tässä vaiheessa:9

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails