lauantai 30. elokuuta 2014

pari plussaa.

Olen pari iltaa leikellyt neliöitä sekä vaaleista että tummista kankaistani ja niitä on valmiina sen verran, että olen päässyt plus-kuvioisten tilkkublokkien ompelun makuun. Tässä ihana japanilaistunnelmainen plussa, jonka taustalla on kuosiin täysin sopimattomia kankaita:


Ja tässä paljon vaaleampi plussa, jonka taustakankaat ovat melko hillityt:


Tilkkublokkini ei vaikuttane ihmeelliseltä, mutta onnittelin itseäni, kun keksinkin leikata raitakankaan täysvinoon. Ihmeellinen päähänpisto! Kas, kun huomasin.

Sitten silppusälää. Ompelen yhteen paloja kerrankin kaikki keskenään sointuneista Eurokangas-ostoksistani tavoitteena saada jossain vaiheessa kokoon tilkkupussukka.


Turkoosin ja punaisen yhdistelmä on aika ärtsy. En ajatellut sen näyttävän ommeltuna ihan tuollaiselta, mutta menköön nyt. Vielä on harmahtava kangas ja oikein, oikein punainen kangas käyttämättä.

Vielä näytän tämänpäiväisen ostokseni kannen.


Ostin siis lehden nimeltä "Vintage Quilt Inspirations". Huomasin vasta kotona, että tämä on kevään 2014 numero! Toisaalta, mitä väliä sillä on, mutta toisaalta, kevät 2014 on aika kaukana takana. Lehti lupaa esitellä 19 mallia, jotka ovat saaneet innoituksensa entisaikaisista tilkkutöistä/-peitoista, ja lehdessä onkin malleja laidasta laitaan.

Kiitos viime postaukseen saamistani lukuisista kommenteista!

2 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Plussisasi on rohkeita kangasvalintoja:) Tosin en kyllä yhtään epäile etteikö valmiista työstä tulisi hieno.

Katri kirjoitti...

Turkoosi ja punainen eivät ainakaan kuvassa näytä riitelevän. Näyttää oikeasti pirtsakalta. Riippuu tietysti siitä, kuinka paljon lisäät punaista työhösi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails