lauantai 19. lokakuuta 2013

että tällaisia tilkkupintoja.

Olen epäilemättä esitellyt näitäkin tilkkupintoja teille lukijoille aiemmin, mutta ehkette muista näitä ulkoa. Minä yllätyin jonkin verran, kun nämä putkahtivat esille siivoillessani ompeluhuoneen makkarin vaatetelinettä.


Sinisen tilkkupinnan muistan hyvin. Punaisia muistelin tehneeni yhden, mutta näitähän oli huomattava määrä (siis neljä).


En ole tasoittanut näitä, mutta pystyn kuvittelemaan, miltä nämä voisivat näyttää, jos lisäisin näiden väliin ja ympärille vaaleaa kangasta. Näin syntyvän suorakaiteen ympärille vähän kehysmäistä tilkkupintaa ja ehkä hiukan lisää vaaleaa, ja tässähän olisi tilkkupeitto valmiina.


Hämmästyttävää. Melkein valmis tilkkupeitto piileskeli huoneessa enkä edes tajunnut.

Melkein valmis vetoketjulaukku on saamassa vetoketjulipareen.


Nyt joudutte käyttämään mielikuvitustanne, laukku ei ihan vielä näytä itseltään. Ompelen laukkuun seuraavaksi vuorikappaleen ja siihen sisätaskun. Ja sangat täytyy valmistaa. Ehkä laukku täytyy kootakin.

Ei tämä siis aivan vielä ole edes melkein valmis, vitsailin vain. Eikä tilkkupeitto taida olla juuri lankaan valmis.

Olipa muuten eilen äänekästä tilkkuilua täällä ompeluhuoneessa makkarissa! Säilytän konetikkauslankojani pyöreässä kannellisessa peltirasiassa. Rasia majailee ompelunurkkauksen nurkkakaapissa aika alhaalla. Työtuolilla istuessani yletyn kyllä ottamaan rasian kaapista ja panemaan sen takaisin, mutta pientä pujottelua joudun tekemään, koska kaapin ovi avautuu minuun päin.

No, laiskuuttani pidin peltirasiaa yhdessä kädessä ja availin ovea toisella kädellä vähän tuonne sivulle päin, kun rasian kansi nuljahti auki ja rasia kansineen sekä JOKAINEN lankarulla heittäytyivät lattialle.

Bing bäng kilin kolin, ja lankarullien kierimisääntä kuului vielä pitkään. Ylpeänä mainitsen, etten sanonut yhtään mitään. Odotin, että onnettomuuspaikka hiljeni ja rupesin kokoamaan lankarullia takaisin rasiaan. Siivosin sen samalla, joten ei niin pahaa, ettei jotain hyvää!

3 kommenttia:

hienotar kirjoitti...

Kivaa tehdä löytöjä omasta varastosta!
Raisa H

Tilkkureppu kirjoitti...

Kiva kun muiltakin löytyy kaikenlaista varastoista, nehän vai jalostuu siellä...?

Maritta kirjoitti...

Mahtavia pintoja- onneksi löysit ne :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails