olenko ajatellut mitään? tai tehnyt?

Lokakuun alussa 2010 ajattelin PC-laukkuja. Silloin – huokaus – minulla oli vielä hyvä kaava, jolla ”surahuttelin” PC-laukkuja valmiiksi yhdessä käden käänteessä. Hävitin kaavani johonkin, ja siitä olen epämotivoitunut niin, etten ole valmistanut PC-laukkua aikoihin.

Tein tuolloin myös vetoketjupussukoita. Samaisessa postauksessa esittelen viidakkolintuaiheisen pussukan, johon olen näin jälkeenpäin ajatellen valinnut aika erikoisen vetoketjureunuskankaan. En ole ihan varma, valitsisinko samaa kangasta nyt.

Ahaa! PC-laukun kaavan katoaminen on tapahtunut lokakuun 2010 ja lokakuun 2011 välisenä aikana, sillä valittelen asiasta tässä postauksessa. Nyt epäillyt kasaan ja kuulustelut käyntiin! Kenellä on tuolle ajalle alibi?

Lokakuun alussa 2011 olin myös juuri saanut kivan hamekankaan. Kangas on edelleen sellaisenaan kaapissa. Huokaus.

Noin vuosi sitten olin viimeistelemässä Ruoho on vihreämpää –tilkkupeittoa, jonka sain valmiiksi vuonna 2012.

Samassa postauksessani tein blokkeja Villit kuviot –tilkkupeittoon. Sekin oli siis – huokaus – tekeillä melko pitkään. Mutta huraa, kumpikin peitto on nykyään valmis ja ainakin toinen on koko ajan käytössäkin.

Tekemiset ovat viime aikoina olleet vähäisiä. Ompelen palapelin paloja ja se vie paljon aikaa, mutta näkyvää syntyy tosi vähän. En ikävystytä palapelinpalakuvilla.

Mutta sentään tikkasin vähän tilkkupintaa, josta ehkä joskus tulee tilkkulaukku:


Tilkkupinnan ”alareunassa” on mustaa kangasta.


No, siitä tulee laukun pohjaosa, joten sen kannattaa olla muuta kuin vaalea.

Olen muutaman kerran etsinyt suomalaisista tikkauslankatarjoomista mustaa konekirjontalankaa, mutta etsintä on ollut turhaa. Ranskan tilkkutapahtuman myyntialueelta sellaisenkin ihmeen löysin.

Riemumielin otin mustan langan esiin, kun minun piti tikata musta kangasalue. Höh. Lanka on käytössä sileä ja sujuva, mutta tikattuna sen kiiltoa ei kyllä huomaa. Aika saman efektin olisin saanut tavallisella langalla. Onkohan tämä syy siihen, ettei mustaa konekirjontalankaa ole meillä tarjolla?

Kommentit

onpa hyvännäköinen tilkkutyö taas tulossa. On ollut taukoa monta viikkoa, kun olimme lomalla ja käväisin Suomessa. Enkä taaskaan ehtinyt soittaa tai ottaa yhteyttä. 2000 km tuli ajettua reunasta toiseen. Pitäisi Kai tehdä tilkkutyönä Suomen kartta ja ajoreitit.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.