perjantai 11. lokakuuta 2013

onnistuin.

Nillitin yhyy-postauksessani, miten mokasin pitkän sauman ommellessani taustakappaletta musta-vaalealle kolmio-neliö-tähtitilkkupinnalleni. Nillitys on menneen päivän lumia. Taustakappale on nyt valmis ja lähti tilkkupinnan kanssa Töölön Tilkkupajaan tikattavaksi saman tien.


Ihanaa, että voin käyttää tikkauspalvelua! En halua edes kuvitella, millaista olisi tikkailla näin isoa pintaa kotikoneella. Jo taustakappaleen suorien ompeleiden kanssa tuli hiki ja ahdistus – miten mahtaisi laitani olla, jos joutuisin ompelemaan vapaata konetikkausta?

Niin, enkä pystyisi edes harsimaan työtäni! Meillä ei kotona ole riittävän suurta vapaata lattiapinta-alaa, jolle levittäisin taustakankaan, vanun ja tilkkupinnan. Ilman Töölön Tilkkupajaa olisin tämän työn kanssa todellisessa pulassa.


Jeii, tuntui siis tuplakivalta, että pääsin valitsemaan tikkausmallia ja –lankaa, eikä minun tarvinnut hankkia vanuakaan erikseen, vaan ostin sen Soilelta. Tämähän etenee!


Vielä kun saisin ommelluksi reunakantin vihreälle juoponpolkutyölleni, jonka Soile on tikannut jo ajat sitten! Olen kyllä mestari lykkäämään tehtäviä.

2 kommenttia:

Soile Kivinen kirjoitti...

Sormet syyhyääää! Äkkiä Hulluille Päiville ja sitten tikkaamaan.

Silkkisolmioprojekti on muhinut hyvin yönaikana päässäni. Pinkki solmio on projektissa hyvin tärkeä! Aikaa ei vain ole.

Eija K kirjoitti...

Kiva työ- hyvä idea

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails