torstai 17. lokakuuta 2013

ompelen vetoketjupussukkaa.

Ompelen Tyttärelle vetoketjupussukkaa ihkaihanasta Raanu-kankaasta. Olen suunnitellut työtä aika pitkään, ja vihdoin sain aikaiseksi tikata kangaspalat kiinni vanuun ja välikankaaseen (tälläkin kertaa vanun ja päällikankaan väliin tuli kerros froteeta).

Sain palat tasoitetuiksi ja valitsin päällikankaaseen mahdollisesti sopivia vuorikankaita tarjolle.


Näistä neljästä vaihtoehdosta Tytär valitsi viidennen:


Voisi luulla, että lievästi sanottuna laajahkosta kangasvarastostani löytyisi heittämällä sopiva vuori mihin tahansa tarpeeseen, mutta ehei! Raanu-kangasta komppaamaan ei tahtonut löytää mitään mieleistä. Onneksi sentään löytyi kelvollinen.

En ollut aikonut, mutta aikomuksistani huolimatta ompelin vetoketjun päihin kangaspalat.


Niin, ja tämähän ei ole varsinainen tilkkutyö, koska käytän yhtenäistä kangasta, jonka vain tikkaan. Poikkeuksellista minulle. Paljon hauskempaa on tehdä tilkkupintaa ja tikata se (vaikka tikkauskuvion keksiminen on aina tosi vaikeaa).

2 kommenttia:

Kvilttaaja kirjoitti...

Ai, ai - valetilkkupintaa. Niitä näyttää mm:lla olevan tänä syksynä lisää. Hauska kangas, mutta kovin värikylläinen tikkauksia ajatellen. Eihän tuosta voi mikään tikkaus näkyä.

*VEKKI* kirjoitti...

Tuo raanukangas on kyllä tosi nättiä. Joskus pähkäilen minäkin, että on yksi iso huone täynnä tarvikkeita ja kankaita jne, mutta silti joutuu ostamaan aika paljon.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails