heinäkuu!

Tilkunviilaajan kalenterikuva heinäkuulle 2013 onkin monta kuvaa.


Jäätelökesä-tilkkupeitto näkyy parhaiten pystykuvassa, mutta kalenterin kuva-alue vaatisi vaakakuvan. Ratkaisin asian tekemällä muutamasta kuvasta kollaasin. Jokaisessa on kuitenkin mukana sama Jäätelökesä-tilkkupeitto. Ja ihana Kissakin pääsi mukaan kuviin!

Huomaan, etten kesäkuussa muistanut julkaista Tilkunviilaajan kesäkuun 2013 kalenterikuvaa, joten näytän sen nyt tässä:


Kesäkuun kuvan kanssa minulla oli aivan sama haaste kuin heinäkuun, eli pystykuvan sovittaminen vaakamuotoiseen alueeseen onnistui vain tekemällä kollaasi. Kesäkuulle kun oli aivan pakko saada Lootuskukka-pannulapun lisäksi ihanat pionimme kalenterikuvaan näkyviin!

Tilkkulaukku käytössä

Pitkästä aikaa pääsin näkemään yhden tilkkuluomukseni työn touhussa. Mjauahtava-tilkkulaukku oli rakkaalla Siskollani mukana, kun kävin hänen kanssaan ulkona syömässä.


Laukun puna-musta-valkoinen väritys on tismalleen Siskon maun mukainen. (Tässä tapauksessa myös mjaun mukainen, hahah.)

Tarkkakatseinen erottaa, että Siskolla on kainalossa Tilkkugeometriaa-pussukka (hän sai sen minulta syntymäpäivälahjaksi). Ei se kyllä kovin hyvin erotu, joten jos et huomannut sitä, ei ole mikään ihme.

Kommentit

Marle sanoi…
Ttuo jäätelökesä-peitto on kyllä ihana! Tulin just kaupungilta, jossa olin MarLin kanssa mm. jästkillä Espan puistossa.
Salla Makkonen sanoi…
Oi miten kaunis tuo pioni-aiheinen pannulappu! Itsekin ompelen paljon, mutta tilkkutyötekniikoihin en oo vielä tutustunut.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.