terveisiä toiselta kanavalta!

Tilkunviilaajan blogin lisäksi teen kuvapainotteisia päivityksiä Tilkunviilaajan Instagram-tilille. Vaikka tyttäreni pitää kuvavalikoimaani tylsänä (koska siinä on pelkkiä tilkkutöiden kuvia), olen saanut jonkun verran seuraajia. Pystyinkin hyvällä omallatunnolla tutkiskelemaan vuoden 2016 aikaisia kuviani ja tuotin tällaisen ”Best Nine” –koosteen eräällä ilmaistyökalulla:


Nämä ovat yhdeksän tykätyintä kuvaani tältä vuodelta. Ylin kuva vasemmalla oli tykätyin. (Tuo tilkkutyö ei ole vieläkään valmis!)

Minua ihmetyttää, että kaksi yksinäisen tilkkublokin kuvaa nousivat näin suosituiksi! Lisäksi on vähän omituista, että keskeneräisen tilkkupussukan kuva on suositumpi kuin yksikään valmiin pussukan kuva!

Lisäksi yllätyin alarivin keskimmäisestä kuvasta. Olin unohtanut koko kuvan! Olenko tuollaisenkin joskus näpännyt?!

Kommentit

Ariane sanoi…
Wow! These projects are all beautiful! I just love how you use color in your quilts. It really makes them stand out wonderfully.
Gudrun sanoi…
Så underbara bilder!1 Du är flitig!!
Tilkkureppu sanoi…
Hienoja kuvia töistä ja ahkera olet ollut tänäkin vuonna!
Poutapilvi sanoi…
Sinun töissäsi on sitä jotakin. Kuten muutkin totesivat että värit ovat parasta, niin minunkin mielestäni. Aivan upeita yhdistelmiä ja teemoja. Eivät ihailijasi voi olla väärässä. Otat vaan kaiken ihanuuden suosiolla pystypäin vastaan!
Schulz Family sanoi…
I love your style. So gorgeous and colourful
Tarja sanoi…
Hienoja töitä. Nuo pinkit hirsimökit ovat super viehättäviä ja siksi varmasti kiehtovat ihan blokkeinakin.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.