joulukalenterin 18. luukku.

Hyvin alkanut joulukalenterini rupesi yskimään siinä vaiheessa, kun kodin ulkopuolisia joulunalusjuttuja alkoi olla vähän joka päivä. En ole ehtinyt tehdä oikein mitään käsitöitä, joten ei ole mitään kerrottavaakaan. Tänään sentään jotain.

Olen saanut valmiiksi useita matkalaukun nimilappuja.


Asettelin nimilaput etäisesti jouluiselle taustakankaalle, joka oikeasti on Miehen paita. Silityslaudalla ikkunan ääressä oli parhaat valaistusolosuhteet, ja olin juuri alkamassa silittää paitaa.

Tässä kuvassa nimilaput esiintyvät paljon kovemmalla alustalla – kivilattialla:


En usko matkalaukun nimilappujen herättävän yhdessäkään lukijassa mitään vau-tuntemuksia. Siksipä jaan lopuksi yhden yksityisen vau-tuntemukseni. Katso kuva:


Aika luokaton kuva, mutta ah, niin järisyttävä! AVASIN vuosi sitten itselleni joululahjaksi ostamani batiikkikaitalepakkauksen (London Fog) ja leikkasin kaitaleista ensimmäiset palat! Nyt jo! Kohta varmaan tapahtuu sellainenkin ihme, että tartun viime vuoden Tilkkupäiviltä ostamaani yksiväristen kankaiden nippuun.

Hyvää neljättä adventtisunnuntaita!


Kommentit

Marle sanoi…
Ei epäilystäkään, etteikö kyseessä olisi kissaihmisen tekemät nimilaput! Ihanat nuo batiikit ja talvinen valokuva on kaunis.
Teje Karjalainen sanoi…
Nimilaput ovat ihania! Hei vaan ja hyvaa adventtia! Hieno luonto kuva ja batiikit nayttavat tosi herkullisilta! x Teje
Unknown sanoi…
Hienoja. Ja riittävästi :D
Tein kerran matkalaukun nimilapun, mutta se hävisi jo ensimmäisellä lennolla. Seuraavaksi merkkailin laukkuani ompelemalla kuusikulmiokukkia laukun ympäri olevaan hihnaan. Kaksi hihnaa olen menettänyt ja nyt pitäisi taas keksiä jokin oman laukun pikainen erottelukeino. Noiden tilanteiden kiukkuhetkissä tulee aina mieleen taidekoulun opettajan sanat: "Jos joku varastaa koulun näyttelystä työnne, niin voisitte olla tyytyväisiä - se on ollut niin hyvä, että joku otti varastamisen riskin."

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.