tuntuu vähän oudolta.

Tekeillä olevissa matkalaukun nimilapuissa ei ole mitään outoa:


Tai no, myönnän - onhan tässä jotain outoa. Leikkelin nimilappuja nimittäin selvästi yli oman tarpeen. Ompelin jo melkein 40 lappua, jotka ovat tietysti vielä kiinnityslenkkiä ja nimilapun muovitaskua vailla. Vaikka kiinnittäisin tällaisen jokaiseen taloutemme matka- ja muuhun laukkuun, näitä jäisi useita ylitse. Toivon tietysti jonain päivänä saavani nämä myydyksi.

Jos haluat itsekin valmistaa matkalaukun nimilappuja, kerron tässä blogikirjoituksessani, miten se onnistuu.

Ensisijaisesti kuitenkin outo tunteeni liittyy koneeseen, jolla olen ommellut nämä. Vein nimittäin ihanan Quilting Edition –Husqvarnani lauantaina huoltoon ja käyttelen sen poissa ollessa vanhaa uskollista konettani.


Olin kaukaa viisas ja huollatin tämän ensin. Niinpä tämä oli valmis astumaan kehään heti kun nykykoneeni lähti.

Tuntuipa omituiselta! Ääni kuulosti aivan kummalliselta, ompelukonevalo oli heikompi ja koneen kurkku on tässä paljon lyhyempi. Mutta onpa vanhassa koneessani yksi asia, joka on paljon paremmin. Se lähtee heti käyntiin! Uusi koneeni on niin hieno/monimutkainen, että sen täytyy miettiä 15-30 sekuntia virran kytkemisen jälkeen – sitten vasta se on valmis palvelukseen.

Kommentit

Marle sanoi…
Minun pitää huoltojen ajan olla ilman konetta, kun annoin vanhan koneeni siskolle. Minusta on niin vaikea ommella muilla koneilla kuin omalla Husulla.
*VEKKI* sanoi…
Kiitos tuosta ohjeesta nimilappuihin. Juuri tässä puhelin jonkun kanssa, että niin kivoja lappuja olit tehnyt viime vuonna ja käs, tässä tuli heti ohje kuin tilauksesta.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.