näytän vielä uudestaan.

Nämä hirsimökinpuolikkaat on niin nähty, mutta jaan silti kuvat, jotka otin muutama päivä sitten. Koska otin nämä valoisaan aikaan, värit ovat paljon luontevammat kuin edellisissä kuvissani.

Ensimmäisessä kuvassa esiintyvät neljä ensimmäistä riviä, jotka ompelin yhdeksi kokonaisuudeksi. Kuvasta näkee, että aloitusneliö on joka blokissa vähän erilainen.


Lopulta sain kaikki rivit ommelluksi, ja tilkkupinta oli valmis.


Järjestelin blokit ensin väreittäin pinoihin. Latelin blokkeja sitten pinoista design-lattialleni – aloitin keltaisista ja valoisista blokeista, jotka asettelin tulevan tilkkupinnan oikeaan ylänurkkaan. Vähän kuin auringoksi. Siitä etenin vähän vinottain halki tilkkupinnan ja päädyin alareunan tummansinisiin blokkeihin.

Olen käyttänyt blokkeihin kolmea tai neljää erilaista vaaleaa kangasta. Nekin sekoittuivat tässä sopivasti. Kuvasta ei ainakaan huomaa, että jossain olisi häiritsevästi valkoisempia alueita.

Tilkkupinta on siis valmis ja nyt sille pitää löytää taustakappale. Olen jo puolittain päätynyt minulle epätavanomaiseen ratkaisuun eli teen taustan yhdestä kankaasta, jos aikomani kangas suinkin tähän riittää. Saa nähdä! Taustakappaleiden viritteleminen ei ole maailman kivointa tekemistä, joten ehkä keksin sitä ennen jotain muuta puuhaa…

Kommentit

Teje Karjalainen sanoi…
Tama on tosi hieno! Olet sijoittanut varit hyvin ja tykkaan kun jossain on noita vaaleitakin blokketja. x Teje

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.