punaista pussukkaa.

Punainen vetoaa ihmissilmään, ainakin jos Instagramissa julkaisemieni kuvien suosittuudesta voi vetää johtopäätöksiä. Julkaisemani kuvat punaisista tilkkujutuista saavat aina enemmän tykkäyksiä kuin muut. Nyt seuraa siis silmään vetoava tilkkupussukka, jonka nimikin on punasävyinen eli Punatulkku.


Punatulkku-nimi tuntuu hieman hoopolta, kun pussukan kyljestä kurkistaa ilmiselviä possuja, mutta asiaa ei voi auttaa. Nimi putkahti mieleen eikä muuta nimeä voi enää ajatellakaan.


Punatulkku-tilkkupussukan (onpa hauska sanayhdistelmä) värit ovat tosiaan mehevät! Hyvä, että tajusin tehdä tällaisenkin.


Soile antoi jokin aika sitten minulle muutaman jäännospalansa. Ne olivat aika isoja, mutta hassusti kaarevareunaisia. Ylitin odotukseni ja osasin yhdistää kummalliset muodot järkevästi niin, että sain pussukan vuorikappaleen kokoiset suorakaiteet. Niistä tein tähän vuorikappaleet.

Raaskin käyttää ihanan tilkun Tula Pinkin hehkeänpunaista kangasta sisätaskuksi.


Punatulkku-vetoketjupussukan mitat ovat seuraavanlaiset:

  • Leveys ylhäältä noin 28 cm
  • Korkeus noin 20 cm
  • Pohjan leveys noin 9 cm.

Tässäkin pussukassa on tilkkupinnan alla kaksi kerrosta sitä jäpäköittämässä: tikkausvanu ja collegejersey. Pussukka on Avoin-mallistoa ja kerrankin työni onnistui hyvin – en tehnyt tätä ommellessani yhtään mokaa.


Tähän löytyi kunnolla pinkki vetoketjukin! Olen tehtaillut pussukoita niin mittavan määrän, että vetoketjutkin ovat huvenneet varastoista. Tiettyjä värejä on paljon jäljellä, mutta karkkivärisiä ketjuja ei taida olla enää yhtään. Täytyy varmaan ruveta ompelemaan hillitympiä pussukoita.

Kommentit

Teje Karjalainen sanoi…
Tosi ihana! Varit on herkulliset ja kiva kun pikku possutkin paasivat mukaan! Yritin pitkaan uskoa etta en pida punaisesta mutta kun pidan niin minkas teen. Ehka en pida paloauton punaisesta (ainakaan yksin) mutta vahan vadelmaan, pinkkiin, oransiin menevat ja varsinkin sekoitettuina kun sinun pussukassa, niin ovat tosi yees! Ja niin teen nytkin punaisia pikku mokkeja! x Teje
Helena sanoi…
Ihana punatulkku-tilkkupussukka! En vain voi mitään sille, että punainen on yksi lempiväreistäni. Muistan, kuinka nuoruudessani sanottiin, että EI SAA yhdistää kylmää ja lämmintä punaista. Höpsis! Nehän mahtuvat samaan työhön oikein mukavasti.
Irma sanoi…
Kyllä sun pussukat ovat kauniita kaikki -väri kuin väri:) mutta- mutta on tuo punainen kyllä aivan herkku:)
Ariane sanoi…
Love this one too! I need to make some bags like this with my crumbs of fabric.
Marle sanoi…
Tuo jälkimmäinen puoli on ihan selvä punatulkku! Possupuoli ehkä naaraspuolinen punatulkku, kun on hieman hailakampi.
Tilkkureppu sanoi…
Punainen on aina punainen ja se vain on niin kaunis väri. Hieno pussukka!
Possukin on punainen, joten hyvin sopii sekin Punatulkku-pussukkaan:)
Schulz Family sanoi…
Gorgeous as usual. I can't believe you have snow. We do summer for Christmas here.
Gudrun sanoi…
Vilken härlig necessär som lyser upp i december.Vacker snö ni har!!
Tiinatei sanoi…
Ihan selvä punatilkku, eikun punatulkku. Miullakin on tuota possukangasta vielä jossain jemmassa, se soveltuu oikein hyvin punatulkun kylkeen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.