myyjäiset huomisesta sunnuntaihin!

Tilkunviilaaja osallistuu Töölön Tilkkupajan joulumyyjäisiin huomenna, lauantaina ja sunnuntaina! Myyn osoitteessa Vänrikki Stoolin katu 10 vetoketjulaukkuja, pussukoita, lasinalusia ja matkalaukun nimilappuja. Katso lisää tärkeitä tietoja postauksen lopusta.

Olen hiki hatussa ommellut ja tikannut vielä kahta uutta Street-malliston pussukkaa, mutta kesken ovat! Toisessa pussukassa on söpöä kettkuvioista kangasta ja lisänä syksyisiä ja toisaalta vaaleita tilkkuja.


Tikkasin tähän spiraalimaiset soikiot. Ajatus tuli mieleen katsoessani yhden tilkkupintaan käyttämäni kankaan soikeita kuvioita.


Kuvien ottamisen jälkeen sain tikatuksi toisenkin puolen pussukasta. Kantohihnankin ompelin kuntoon, mutta sen pidemmälle en valitettavasti vielä päässyt. Ehkä tämä uusin on silti myynnissä huomenna illemmalla, kun pääsen päivätöitteni jälkeen Pajalle.

Toinen tekeillä oleva pussukka on vielä enemmän kesken, sillä en ole edes aloittanut sen tikkaamista. Huomasin myös vasta tovi sitten, että pussukan toisessa pinnassa on keskellä iso musta alue. Siihen pitäisi ehkä kehittää jokin kiva/näyttävä/raflaava tikkaus, jotta musta alue ei näyttäisi reiältä.


Toinen puoli pussukasta on onneksi normaalimpi. Sielläkin on toki mustaa, mutta paljon vähemmän ja paljon sivummalla. Helpompi kehittää tikkauksia. Laittaisinkohan suoria ompeleita?

Tilkunviilaaja-valmisteiden lisäksi Töölön Tilkkupajan myyjäisissä on myytävänä Soilen ja Marlen luomuksia sekä tilkkuystäväni Ritvan tekemiä koruja, kangaskoreja ja lasinalusia.

Onnistuin ottamaan jommoisenkin kuvan parista Ritvan tekemästä korusta.


Minulla on ollut Ritvan korut viime viikosta asti ja olen monta kertaa avannut yhden laatikoista katsellakseni erityisesti korvakoruja, uudestaan ja uudestaan. Kuvassa näkyvää rannekorua olen hiplannut monituiset kerrat, mutta vielä en ole ostanut sitä.

Tervetuloa myyjäisiin! 

Kuvassa yhden myyntitiskin tilanne äsken Pajasta lähtiessäni. (Silmälasit eivät ole myytävänä.)


Joulun kunniaksi erikoistapahtuma Töölön Tilkkupajassa, Vänrikki Stoolin katu 10
Perjantaista 19.12. sunnuntaihin 21.12.

Avoinna
Pe 12-19
La 10-16
Su 10-14

Mitä aikaisemmin tulet paikalle, sitä enemmän valinnanvaraa siellä on! 

Kommentit

Marle sanoi…
Olitpa nopea! Hyvä tietää, missä Soilen lasit on, jos ovat kateissa. Varmaan saat ahkeroitua molemmat pussukat valmiiksi. Kiinnostaa kovasti, mitä keksit mustaan aukkoon.
Soile Kivinen sanoi…
Ennen lähtöä myin yhden 'kaksoset' pussukan ja yksi joulukuusenalusmatto varattiin. Kyllä kannattaa tulla !!
Tilkku & Tilkku sanoi…
Menestystä myyjäisiin. Harmi,että en pääse ostoksille. Perjantain aukiolo-aika on vähän hassu.
Tilkkureppu sanoi…
Onnea myyjäisiin, olisipa kiva käydä katselemassa, ostoksilla ja muutenkin.
Meinaatte sitten pejantaina olla niin kun takaperin paikalla:)
Unknown sanoi…
Ihania tuotteita kaupan!! Onnea myyjäisiin!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.