keskeneräinen tilkkupussukka.

Mitä kettu sanoo –tilkkupussukka sai jo uuden kodin, mutta samaan aikaan aloittamani toinen pussukka on yhä keskeneräisenä lattialla ompelupöydällä.


Tekaisin tilkkupinnat jäännöspalalaatikosta löytämästäni tilkkuyhdistelmistä, lähinnä Tuulen viemää –peitosta jääneistä kolmio-neliöitä ryyditettyinä tavanomaisemmilla tilkuilla.

Tavoistani poiketen käynnistin ompelukoneeni vapaan konetikkauksen ja ajelin tilkkupintaan kuvioita.


Musta tilkku näytti kovin mustalta, joten kokeilin kukkamaista tikkauskuviota. Ei ole varsinaisesti minun mieleeni, mutta ehkä joku tykkää. Enhän näitä itselleni tee!

Pussukan toisessa pinnassa on suoraa ja kiemuraa tikkausta.


Näyttääkö tämä siltä kuin en olisi oikein keksinyt mitään?

Tällaisina he odottavat, että tarttuisin jälleen ompelutoimeen. Joulun aikaan tahtoo vain olla kaikenlaista muuta kuin ompelemista. Vaikken ole valmistanut eilistä joulupöytää varten kuin puuron, niin olen paketoinut lahjoja, siistinyt huoneita, etsinyt kuusenkoristeet esiin, viihtynyt Äidin ja Anopin sekä perheen kanssa, avannut paketteja ja ihaillut niistä putkahtaneita lahjoja...

Joulurauhaa!


Toivottavasti teillä on yhtä mukavaa jouluna kuin Kissalla näyttää olevan, kun se makoilee Pelkkää hyvää –tilkkupeitollamme!

Kommentit

Tilkkureppu sanoi…
Oikein Hyvää Joulua!
Tiinatei sanoi…
Kevät alkaa vihertää jo pussukan aihiossasi! Hyvä joulunpyhiä kuitenkin vielä!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.