kaunista ja pehmeää.

Valoa riitti eilen sen verran, että sain kuvatuksi uuden Pelkkää hyvää –tilkkupeiton paikoillaan. Hyvin se komppaa upeaa Versoul-kitara-aiheista tilkkutyötä, jonka tein Miehelle 50-vuotispäivälahjaksi.


Ehkä mietitte, että tässä on yhden hengen sänky, mutta eipä olekaan. Päädyimme jo vuosia sitten Miehen kanssa valitsemaan 140-senttiä leveän sängyn, koska sellainen on helpompi sijoittaa huoneisiin. Meillä ei ole koskaan ollut kovin isosti tilaa, ainakaan yhdessä huoneessa. Ensin meillä oli futon ja nyttemmin tähän mittaan teetetyt sänky ja patja.

Nyt seuraa suloisuutta.


Löysin Kissan upouudelta tilkkupeitolta. Se näytti asettuneen nöyrästi yhteen kulmaan. Sitten minulle selvisi sen Suunnitelma.


Se lähti nöyrästä kulmastaan liikkelle ilmiselvänä tarkoituksenaan levitellä kissankarvojaan mahdollisimman laajalle mahdollisimman tehokkaasti.

Mutta hei, se on niiiin söpö!


Tyttärellä ja minulla on tapana kerätä pörröterapiaa Kissasta niin, että painamme naaman sen kylkeen ja nuuhkimme. Kissa tuoksuu hyvältä, sellaiselta kuivalta, vähän kuin pahvilaatikolta.

Ja tämäpä onkin saanut minut ihmettelemään yhtä asiaa. Miten on mahdollista, että se tuoksuu hyvältä, kun se pitää itsensä puhtaana nuolemalla? Kissan hengitys nimittäin – no se on kohteliaasti sanottuna vähemmän miellyttävän hajuinen.

Kommentit

Julierose sanoi…
Quilt kitty appreciates all your work for it!! the quilt looks so lovely on your bed...hugs, Julierose
Tilkku & Tilkku sanoi…
Hyvältä näyttää yhdessä peitto ja kitara. Täydellistä suloisuutta, kyllä kissa tietää, missä on paras nukkumapaikka.
Mila sanoi…
Siinä onkin tosiaan miettimistä, siis tuon ihanuuden puhtaudesta kun mainitsit :) Peitto on kerrassaan kaunis ja mieletön tuon seinävaate! Huih :)
Marle sanoi…
Erinomaisen hyvin sopivat yhteen peitto ja seinätekstiili. Saa sopivaa ja hienoa kun ite tekee! Ja kissakin on väritykseltään tuohon peittoon sopiva. Jos kissan "suurasva" eli se märkyys suussa, haisee samalle kuin koiran, niin on kyllä ihme, että kissa tuoksuu hyvältä. Minun lapaset haisee kamalalle, kun koira niitä kantaa viikon verran. Ihan suu tuolla kissalla.
*VEKKI* sanoi…
Aivan ihana tuo kitarataulu ja sopivat oikein hyvin yhteen peiton kanssa. Tosi kaunista. Voi että tuota söpöläistä. Kyllähän sitä nyt täytyy merkata uusi löhöilypeitto ennen kuin muut ehtii.
Soile Kivinen sanoi…
Kyllä on niiiiiin söpö ja komppaa hyvin muuta sisustusta :)
Kati sanoi…
Niin kauniisti sopivat yhteen, tapettia myöten :)
Tilkkureppu sanoi…
Hyvin värit sopivat toisiinsa ja kaunista harmoniaa, jota kissa vielä täydentää:)
Unknown sanoi…
Mitkä työt, upeat! Ja mikä lemmikki; tosi suloinen.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.