värikästä valmista.

Applikoin osuuteni eli yhden kukkakuvioneliön Helsingin tilkkukilta Syyringin hyväntekeväisyyspeittoon, jonka on määrä valmistua ensi vuoden syksyksi. Teemme Kim McLeanin mallin Stars and Sprigs.


Töölön Tilkkupaja lahjoitti applikointiin taustakangasneliöt, ja kiltalaiset toivat varastoistaan tilkkuja, joista teimme kuviot. Kiltalaiset ovat muutenkin tarttuneet hyväntekeväisyystyöhön valtavalla innolla. Peittoon tulee yhteensä 40 kukka-applikaationeliöitä ja ne ovat ilmeisesti kaikki jo valmiit – nyt kun minäkin sain omani tehdyksi.

Töölön Tilkkupaja pitää joulun alla myyjäiset, ja minäkin olen valmistamassa sinne myytävää. Nämä matkalaukun nimilaput olen saanut jo valmiiksi ja muutama vielä pitäisi viimeistellä.


Suutarin lapsilla ei ole kenkiä eikä tässä tapauksessa suutarillakaan. Vain yhdessä matkalaukussamme on sievä nimilappu – sen ostin syyrinkiläiseltä tilkkuystävältäni Ritvalta. Tekisi vähän mieleni ottaa tästä pinon päällimmäinen omaan käyttöön:


Siinä nimittäin lukee punaisen sydämen sisällä ”love to sew” eli rakastan ompelemista (kuvassa teksti näkyy ylösalaisin).

Matkalaukun nimilapuista tuli taas mieleeni, etten edelleenkään ole saanut blogiarvonnan lisävoittoja postiin. Tilkku & Tilkku ja Poutapilvi, pahoitteluni! Huomasin myös vastikään, ettei minulla ole Poutapilven postiosoitetta. Lähettäisitkö sen minulle Bloggerin profiilissa näkyvään sähköpostiosoitteeseeni?

Olen saanut valmiiksi myös lasinalusia. Näitä keskikuvioita minulla oli yhteensä yhdeksän, kaikki erilaisia. Löysin nämä keskeneräisinä jostain pinosta, enkä edes muista, milloin mahdoin aloittaa työn? Ehkä toissa joulun alla?


Yhdeksän lasinalusta on hiukan outo määrä. Voisin paketoida kahdeksan samaan ja luvata yhden kaupantekijäisiksi? Tai neljä + neljä, joista toiseen yksi kaupantekijäinen? Voisihan niistä tulla 3 + 3 + 3 myös, mutta kolme lasinalusta on aivan kummallinen setti.

No, minulla on vielä aikaa miettiä ongelmaani (onneksi tämä ei sentään ole ainainen ongelma, kuten tontulla siinä joululaulussa, haha), sillä Töölön Tilkkupajan joulumyyjäiset ovat todennäköisesti vasta 19.-21.12.2014 eli juuri ennen joulupyhiä.

Kommentit

Marle sanoi…
Aikamoinen nippu ihanan värikkäitä nimilappuja. Jos multa löytyy vielä tuota kangastatuon sulle ja voit tehdä lisää lasinalustoja.
Unknown sanoi…
Aplikaatio on vaan niin ihana!! Ja noi nimilaput ja alusetkin ;)
Tilkkureppu sanoi…
Ihanat nimilaput ja lasinaluset.
Aplikaatio on kaunis ja hieno hyväntekeväisyystyö tekeillä, kiva nähdä kun työ on valmis!
Poutapilvi sanoi…
Kiva pino nimilappuja ja lasinalustoja. Jostain syystä en pääse profiiliisi ja en saa mailiosoitettasi selville. Voitko laittaa mulle postia riiheen(at)gmail.com jospa sitä kautta onnistuisin laittamaan osoitteeni.
Tiinatei sanoi…
On siinä lappu tyttärineen! Pitäisiköhän ottaa vinkistä mummo ja rustata muutama joululahjoiksi itsekin. Ja mukinalustojakin suunnittelen, kangaskin niihin on varattu, mutta kun se ei vaan siirry ompelukoneen jalan alle.
Lea P sanoi…
Kivat laukkutunnisteet ja mukinaluset. Aplikaatioblokki on hieno.108
Tilkku & Tilkku sanoi…
Applikointisi on kaunis.Tuolla määrällä matkalaukkujen nimilappuja voi valloittaa koko maailman. Yhdeksän on juuri hyvä määrä lasinalustoja, sattumalta itse naukkailin glögiä kahdeksan muun kanssa lauantaina, tosin ilman minkäänlaisia alustoja.
Amalia sanoi…
Kauniita töitä taas kerran!
Kati sanoi…
Niin kauniita töitä kaikki! Ja siististi toteutettu.
Kiitos ihanasta kirjeestä! Nyt on kova hypistely menossa :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.