pientä ja isoa.

Tämä on aika pieni tilkkupinta:


Ihanasta Menita Outlet –myymälästä ostamani uusi kuviokangas (tuo, missä on pieniä heksagoneja, joissa on plus-kuvio sisällä) on saanut seurakseen turkooseja, keltaisia ja limeen vivahtavia tilkkuja. Tulossa on taas uusi vetoketjupussukka. Kuvasin tilkkupinnan kuuraisella nurmikolla eilisaamuna, mutta kuuraisuus ei taida erottua kuvassa.

Tämä sen sijaan on aika iso tilkkupinta:


Sain kootuksi plus-kuvioiselle tilkkupinnalle vielä sitäkin isomman taustakappaleen.

Muistelin ostaneeni lintukuvioista kangasta paljon ja luulin saavani siitä koko taustakappaleen. Päätelkää itse, miten epärealistinen käsitys minulla olikaan.

Taisin tehdä vahingossa yhden plus-kuvioisen tilkkublokin liikaa, mutta upotin sen tänne taustapuolelle.


Mutta mitä kuvaussession jälkeen oikein tapahtui?


Levitin kuvaamani taustakappaleen sängylle odottamaan, että ehdin silittää sen. Kissa oli aivan muualla, mutta merkillisesti se aisti, että jossain oli kissankarvatonta kangasta tyrkyllä. Ulkona on edelleen valoisaa, ja päiväunet on kivampi ottaa kankaan alla kuin kankaan päällä. En henno ottaa kappaletta työn alle, vaikka muuten ehtisin, ja pitäisihän se silittää!

Täytyy tehdä jotain muuta.

Hei, blogiarvontani on käynnissä 3.11.2014 keskiyöhön asti. Ellet ole vielä osallistunut, osallistu nyt jättämällä aiempaan blogiarvonta-postaukseeni kommentti ohjeiden mukaan. Voit voittaa ompelemani Lokakuu-vetoketjupussukan.

Toinen ehdotus: käy äänestämässä mieleisiäsi tilkkutöitä Blogger’s Quilt Festivalissa, jonka järjestää Amy's Creative Side. Jos haluat vaikka äänestää Ruususen päiväuni –peittoani, se löytyy kategoriasta Large Quilts. Ja jos haluat äänestää Sisäinen villapaita –tilkkupeittoa, ilmoitin sen ehdolle kategoriaan Scrappy Quilts. Olisi kiva, jos kävisit äänestämässä töitäni! Joka kategoriassa voi äänestää kolmea suosikkiaan.

Kommentit

Irma sanoi…
Kivan näköinen takapuoli-kangas plus-peitollesi. Ehkä pitäisi itsekin käyttää tuota samaa systeemiä kuin sinä, tulee vaan aina otettua se iso yhtenäinen kangas mutta tekemälläsi tavalla peitteestä saisi ilmeekkäämmän.
Ja tehtävä suoritettu, kävin äänestämässä tuotoksiasi eikä ollut ollenkaan vaikeaa:)
Tilkunviilaaja sanoi…
Kiitos äänestä/äänistä! Tosi kiva!!
Aivosolu sanoi…
Onkos tuo sininen heksagoni plussilla Tula Pinkkiä? En tiennyt että sitä saa Suomesta.
Tilkunviilaaja sanoi…
Täytyi ihan Googlettaa, kun kankaan hulpiossa ei näkynyt tärkeintä tietoa. Mutta kyllä, tuo hexagon-kuvioinen kangas tosiaan näyttää olevan Tula Pinkin suunnittelemaa kuosia. Sitä sai kuin saikin Suomesta!
Tiinatei sanoi…
Eka kuva on niin kesäinen, ei kuurasta tietoakaan. Eikä tilkkupintakaan kovin syksyiseltä vaikuta :D
Saija sanoi…
Ostin tuota samaa hexagon kangasta! Hyvä väritys pussukassasi. Täytyypä käydä äänestämässä :)
Anonyymi sanoi…
Hei! Tosi kiva tilkkupinta ja ihania kankaita! Tuo isompi, peiton tausta on tosi hyva! Tykkaan kovasti jos taustalla on joku ylijaama blogi ja sijoittelit kankaat hienosti! Eihan pienta voi paivaunilla hairita. x Teje

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.