pientä puuhaa.

Kuluneen viikon aikana minulla on ollut pientä puuhaa: tietokoneeni ohjelmistot päivitettiin ja sillä aikaa minulla on ollut vaihtelevasti mahdollisuuksia tehdä tietotöitä. Tiedostot esimerkiksi olivat väliaikaisesti muualla tallessa, eivät omalla koneellani. Blogipäivitykset ovat siksi olleet jäissä. Kaikenlaista muutakin on ollut meneillään.

Olen keskittynyt valmistamaan pieniä juttuja. Olen saanut valmiiksi viisi matkalaukun nimilappua:Viisi on valmiina ja parikymmentä vielä kesken. Tässä muutamia keskeneräisiä:


Yhdeksän jouluista lasinalusta on ompelupöydällä. Niissä on kaikissa eri kuva, mutta sama reunakaitale ja taustakangas.


Sitten minulla on tekeillä kolme sinisävyistä lasinalusta ja kaksi piparkakku-ukkokuvioista. Ne odottelevat silittämistä ja piparkakut tarvitsevat tietysti vielä reunakaitaleita lisää.


Ompelen lasinaluset suunnilleen tämän ohjeen mukaisesti.

Leikkasin kaikki matkalaukun nimilappupalat jäännöspaloistani. Selaamisessa ja leikkaamisessa menikin aika tovi! Hain myös jouluaiheiset kankaat esille. Olen varmaan aikaisemminkin maininnut, että minulla on niitä melkein yli oman tarpeen.

Blogiarvontani kakkos- ja kolmospalkinnot ovat edelleen lähettämättä, sillä tietokoneen päivityksen aikana kaikki osoitetiedostot olivat muualla, ja nettiin pääsykin vähän niin ja näin. Pahoitteluni voittajille, jotka joutuvat nyt odottamaan postia minulta.

Kommentit

Ihania, varsinkin pidän nuista matkalaukku nimulapuista! :)
Saija sanoi…
Paljon kivoja pikku juttuja olet saanut tehtyä!
Tilkku & Tilkku sanoi…
Paljon pientä kivaa on valmistunut ja hyviä aloituksia!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

valmis! Omega-tilkkupeitto.