sunnuntai 2. marraskuuta 2014

kahdenlaista plussaa.

Tekeillä olevassa tilkkupussukassakin on plussaa – katseenvangitsijakankaan hexagon-kuvioihin on piirretty plussat sisälle. Tekemissäni tilkkupinnoissa kuosi näyttää jotenkin käärmeennahkamaiselta, eikö teistäkin:


Suunnittelin näihin tikkaukset ja päädyin mieleisiin suoriin ompeleisiin, mutta katseenvangitsijakankaaseen käänsin tikkaukset vaakasuoriksi. Lisäksi kehitin farkkukangaskaitaleeseen ruudutuksen tikkaamalla.


Ajattelin, että kaitaleessa näkyisi myös plus-kuviota, mutta tämä taitaa näyttää tosiaan ruudutukselta, ei niinkään plussilta.

Pussukan toisella puolella käytin limenvihertävää kaitaletta, en farkkua. Siihen tikkasin siksak-kuviota. Sillä lailla repäisin.


Olen aloittanut vuorikappaleiden leikkaamista ja ompelemista jo, mutta niistä ei ole kuvaa. Aika moni teistä on blogiarvontakommentissa maininnut mielenkiintoisista tai rohkeista tai omaperäisistä kangasyhdistelmistäni. Odottakaahan, kun näette vuorikappaleisiin valitsemani yhdistelmät! (Ei sillä, että varsinainen tilkkupintakaan olisi erityisen hillitty.)

Kissan nukuttua päiväunensa otin plus-kuvioisen tilkkupeiton taustakappaleen talteen ja silitin sen vihdoin tänään. Tässä se on yhdessä plus-kuvioisen pinnan kanssa, kumpikin taiteltuna kassiin mahtuviksi.


Ne lähtevät mahdollisimman pian Töölön Tilkkupajaan tikattavaksi!

Blogiarvontani on vielä käynnissä huomiseen (3.11.2014) keskiyöhön saakka. Osallistu aiemmassa blogiarvonta-postauksessa olevien ohjeiden mukaisesti ja saatat voittaa tämän ompelemani Lokakuu-vetoketjupussukan.

3 kommenttia:

*VEKKI* kirjoitti...

Sinulta syntyy niin hienoja pussukoita, että ei voi kun ihailla suurin sanoin.

Soile Kivinen kirjoitti...

Voi kun on hieno pussukka taas tulossa!

Maire kirjoitti...

Tästäkin tulee niin mielenkiintoinen pussukka!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails