tein aloittelijan virheen.

Simpuran simpura: aina kun hetkeksi tuudittaudun uskoon, että olen täysinoppinut ja taitava tilkkutyöläinen, sorrun aloittelijan virheisiin. Kuten tässä:


Mitä vikaa oli kuvassa? No totta kai ompelin taas oikean ja nurjan puolen vastakkain.


Mutta en pura saumaa, vaan jätän kaitaleen nurjan puolen näkyviin tilkkupintaan. Ompelen jonnekin toisen kaitaleen, jonka toivottavasti onnistun ompelemaan oikein päin, ja voin aina valmista pussukkaa katsoessani muistaa aloittelijan virheeni, taas kerran.

Pieni virhe tietysti ja onneksi sittenkin harvinainen. Esimerkiksi näin monta kaitale-kaitaletta olen ommellut kokoon ilman, että yksikään meni väärinpäin.


Aika monta!

Vihreä-ruskeat kankaat eivät ole ominta aluettani. Olen sovittanut värimaailman sopimaan miehekkäämpään katseenvangitsijakankaaseen, joka tosin ei sattunut esiintymään näissä kuvissa. Seuraavissa sitten!

Kommentit

*VEKKI* sanoi…
Kyllä tuohon samaan virheeseen olen tässä minäkin sortunut monesti. Viimeksi oli vielä täytevanukin jäänyt oikealle puolelle. Mutta mitäs noista, oikein ihanat värit on tässä pussukassa.
Hannele sanoi…
Tekevälle sattuu :) Ja joskus nurja puoli voi olla ihan tietoinenkin valinta, kun hakee sitä täsmälleen oikeanväristä kangasta.
Unknown sanoi…
Juuri niin, joskushan voi nurjan puolen jättää ihan tarkoituksella päälle. Sävyt ovat paljon pehmeämmät painetuissakin kankaissa. Hyvältä näyttää!
Schulz Family sanoi…
that is so funny, I do it all the time. Good on you for leaving it the wrong way!!
Mari sanoi…
Tuttu tilanne. Nurja ja oikea puoli voivat esiintyä samassa työssä "eri kankaina"

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kukallinen tilkkupeitto.