torstai 22. toukokuuta 2014

on ne ihania!

Näin tänään sattumalta televisio-ohjelmasta, että illalla tulisi Downton Abbey –sarjan jouluinen jakso. Joulu tuntuu olevan kaukana, kun ihmiset ennenkin helteestä unelmoivat, mutta Downton Abbey oli ajankohtainen. Siksakkasin nimittäin eilen kaksi kangaspalaa, jotta voin pyöräyttää ne pesukoneessa:


Ostin Imatran Tilkkupäivillä Tilkkutarhan osastolta kahta Downton Abbey –nimikkokangasta. En ehkä heti ajattelisi näitä samaan työhön, mutta ihania ovat kumpikin! Ostaisin varmaan koko sarjan ja kolme metriä kaikkia, jos varat riittäisivät. Ja säilytystilat.

Toinen ihana – tämä tuli mieleen ihanuudesta – on vaaleanpuna-vaaleansininen kangasnyytti tässä näin:


Yllätys, yllätys! Tämäpä ei ollutkaan ihan näin kaksiväristä kangasta, vaan värikkäämpää:


Toinen nimeni on ”Värikäs,” joten nyytin sisältä paljastunut monivärinen kukkakimppu on mielestäni ihana ja kangas kaikkiaan on ihanampaa kuin ensin luulinkaan!

Kuvissani kaikkein ihanin on kuitenkin meidän Kissa:


Se ulkoili pitkähkön tovin ja tuli sitten sisälle Villit kuviot –tilkkupeiton päälle lepäämään. (Siis sängylle – Villit kuviot on meillä päiväpeittona.) Se lepäsikin todella tarmokkaasti, kuten kuvasta ehkä näkee.

6 kommenttia:

Hieno tar kirjoitti...

Ihanaiset kankaat oletkin löytänyt! Ahh, Downton Abbey on luotettavan kiva sarja, uutta kautta odotellessa (jos on tulossa)

Tilkkureppu kirjoitti...

Onpa kauniita kankaita ja ihana tuo Fassetin kangas.

Tiinatei kirjoitti...

On ne ihania! Törmäsin joskus talvella jossain brittiläisessä nettikaupassa tuohon Downton Abbey kokoelmaan ja tein jo tilaustakin, mutta sitten iski joku kumma nuukuus enkä painanutkaan 'kassalle'-nappia. Kaupan oli erilaisia kokoelmia tv-sarjan henkilöiden nimillä. Pitäisiköhän mennä vielä kurkkaamaan...

Tilkku ja Tilkku kirjoitti...

Samaa mieltä olen kankaistasi, ne ovat ihania. Niin on myös kissasikin, kaipailinkin jo sen kuulumisia. Onneksi sillä on vielä rentouttavan lepäilyn taito tallella.

*VEKKI* kirjoitti...

Tuossa värikkäässä kankaassa pohjaväreistä ja kuviosta tuli ihan mieleeni vanhat Marimekon kankaat. Nättejä ovat. Kyllähän kisuliini tietää mihin kannattaa oikaista!

Tintin Tarinat kirjoitti...

tosi mahtavia kankaita. Kerroit käyneesi Imatran tilkkupäivillä. Olivatko ne ihan Imatralla? VOi harmi, etten ole ollut silloin siellä. Menen taas 5.6 Imatralle. En ole ehtinyt kovin paljoa ommella. Seurailen paljon netistä muiden tekemisiä, kun yritän vähän levätä jonkun viruksen myllätessä sisuksissani. Suonensisäisesti kerran viikossa saama lääkitys väsyttää vähän.Sinun sivujasi on tosi hauska lukea. Ihanan ihania töitä.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails