lähtövalmiina.

Juoponpolku-kuvioinen tilkkupeittoni on askeleen lähempänä valmistumista, sillä sain sille ommelluksi taustakappaleen. Tilkkupinta ja taustakappale ovat tässä lähtövalmiina Töölön Tilkkupajan tikkauspalveluun.


Tilkkupinta oli minun mittakaavallani iso – noin 203cm x 278cm ! Kun taustakappaleen täytyy olla noin 10cm tilkkupintaa isompi joka suunnassa, siitä tuli melkoinen jättiläinen. Eihän se mahtunut lattialle suorana ollenkaan.


Kuvassa näkyvät rypyt eivät siis johdu epätarkoista saumoistani, vaan en vain pystynyt silottelemaan pintaa kokonaan suoraksi lattialle. Muuallakaan talossa ei ole tarpeeksi isoa tanssilattiaa, että jättikokoiset työni niille suorana mahtuisivat. Puhumattakaan seinäpinnoista! Sommitteluseinä on unelmaa vain.

Suora tai ei, minulla on vahva usko, että taustakappale on kuitenkin suunnilleen oikean kokoinen. Rakensinhan sen mittojen mukaan.

Söpöysammattilainen 

Tein eilen työ-töitä kotoa käsin, ja samassa huoneessa kanssani ahkeroi söpöysammattilainen:


Koko päivän väsymättä hän puursi.

Vain tilkkutöistä kiinnostuneet: jättäkää Kissa (ja etualan kissankarvat) huomiotta ja kiinnittäkää huomio Kissan takana nojaavaan tyynyyn. Kas tässä lähempi kuva:


Ohhoh, onpa mennyt ryppyiseksi! Käytännöllinen tilkkutyö joka tapauksessa. Laitoin kuvan siltä varalta, etten ole aikaisemmin kovin monta kertaa esitellyt juuri tätä tyynynpäällistä.

Kommentit

Eija sanoi…
Ihana kissa :D Tuo sinun peitteesi on mielestäni kaunis. Mukava nähdä sitten minkälainen se on tikkauksen jälkeen...
Kvilttaaja sanoi…
Kerrassaan hurja buusti riehuu siellä Käpylän suunnassa. Monta postausta päivässä ja läjittäin valmisituvia tilkkutöitä. Kissat ei ole mun juttu. Näin tänään muutaman söpön pupun.
Soile Kivinen sanoi…
Voi pientä ahertajaa. Söpöily käy kyllä työstä kun on noin suloinen.

Taustakangas taas tosi mielenkiintoinen, odotan innolla, tule jo!
*VEKKI* sanoi…
Söpöysammattilainen osaa ottaa elämän oikein, mitä sitä turhia höösäämään. Ihana.
Tilkku & Tilkku sanoi…
Kovaa työtä tuo söpöily. Hyvältä näyttää juoponpolku ja takakangas. Tikattuna vielä paremmalta.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.