vaihteeksi tilkkupussukkaa.

Tytär on jo pitkään kehottanut minua kokoamaan vaihteeksi pussukan tilkuista. On vain ollut peittoprojektia toisensa jälkeen, niin en ole ehtinyt!

Viikonloppuna kuitenkin myin kaksi vetoketjupussukkaa ja varastoon jäi enää kolme! On pakko täydentää pussukkavarastoa hiukan, etteivät mahdolliset ostajat pety. Päätin saman tien, että käyttäisin pussukkaan myös farkkutilkkuja.

Mielessä kajasti lähinnä sini-turkoosisävyinen väritys, mutta en onnistunut!


Oli pakko käyttää ihanaa puna-oranssia kangasta, kun käteen sattui pala. Ja pari herkullista keltaista tempaisin mukaan. Pakko oli käyttää tuo musta pala, se oli ainoa lähellä olevista, joka kooltaan sopi tuohon kohtaan.


Tässä palassa on mukana Tyttären farkkua, jonka sisäreisisaumaan olen aikoinani ommellut erittäin siistin paikan (tuo kiilanmuotoinen vaaleampi pala). Olin näköjään ommellut purkamieni päällitikkausten paikalle käsintikkauksen.

Lopulta turkoosi-sinisessä pinnassa oli mukana paitsi punaista ja keltaista, myös vihreää. Kyllä ovat riemunkirjavat kappaleet:


Palat odottavat nyt tikkaamista ja pussukka odottaa, että leikkaisin tasku- ja vuorikappaleet. Vetoketjuhan tässä onkin jo valittuna. (Ja se on melkein ainoa joka tässä pussukassa on turkoosisävyinen.)

Kommentit

Tilkkureppu sanoi…
Pussukka on aina hyvä välityö!
Tiinatei sanoi…
Reippaan näköiset kangasvalinnat, tuo punainen kangas on aika ihanaa!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.