Sunday, 21 April 2013

virheet korjattu.

Tilkkupinta on nyt blokkeineen siinä järjestyksessä, mihin sen alkujaan ajattelin. Tilkkupoliisista viis! Minua harmitti, kun olin ommellut blokit paikalleen väärin päin, vaikka olin sommitellut ne huolellisesti mielestäni parhaaseen järjestykseen.


Erityisesti siinä virheellisessä versiossa minua ärsytti, kun kaksi erittäin kirjavaa blokkia sattuivat toistensa viereen. Ne ovat nyt paremmin tasapainossa.

Tässä kuvassa on siis virheellinen versio. (Huomaatko virheen?)

Blokkikokonaisuus lähempää:


Tuo punariemunkirjava ei vain sopinut lainkaan tuon sinikuviollisraidallisreunaisen blokin viereen, joten käänsin palan. Ratkoin varovasti ja ompelin varovasti uudelleen. Tuskin kankaat vielä ihan piloille menivät.

Blokkikokeilut jatkuvat

Neljäs kerta toden sanoo!


Vasemmassa yläkulmassa on vihdoinkin blokki, jossa mittasuhteet ovat niin kuin niiden haluaisinkin olevan. Näitä alan tehdä lisää.

Jäännöspalalaatikko on jo esillä. Toivon, että löydän ainakin pienimpiin neliöihin sopivia paloja jäännöspaloistani. 13cm x 13cm –kokoisia neliöpaloja voi olla vaikea leikata sellaisista jäännöspaloista, joita minulla eniten on. Vaaleat osuudet ovat vaihteeksi kaikki tulossa samaa kangasta.

Tässä viikko sitten torstaina Helsingin tilkkukilta Syyringin kankaidenvaihdossa saamani vaihtarit:


Kaksi keväisempää palaa (ylempänä kuvassa) ja kaksi jouluista palaa. Ihan ei vielä hotsita tehdä joulukankaista mitään! Tuntuu siltä, että kevät on kiva kokea ensin!

Hei, välillä kannattaa levätä ahkerasti! Vaikka jotenkin näin:

4 comments:

Irma said...

Huomasin eron vertaillessani kuvia mutta "virhettä" en huomannut:))
Monesti nuo omasta mieltä vaivaavat virheet on korjattava että saa itselleen rauhan:) vaikka toiset eivät niitä eivät edes huomaa.

Marle said...

No eipä tuo mikään oikea virhe ollut. Jotain sinun omia höpötyksiä vaan. Olet tosi ahkera myös peittojen tekijänä.

ailami said...

Kiehtovan kaunista tilkkupintaa. Kuva ahkerasti lepäävästä Sokerista on niin ihana että sydämestä ottaa!

Arja said...

Virheitä tai ei,mutta tilkkupinta on tosi kaunis. Suloinen kissa-pullerosi todellakin osaa elämisen taidon.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails