vielä yksi pikkupussukka!

Pussukkatehtailuni jatkui ja jatkui, ja pari viikkoa sitten sain valmiiksi vielä yhden teoksen. Tässä se on: Kukikas-tilkkupussukka!
Kun käsillä on valmis tekstiiliteos, kestää hetken, että keksin sille nimen. Tätäkin pyörittelin jonkin aikaa ennen kuin mieleen tuli se kaikkein ilmeisin asia: tähän pussukkaan osui jopa harvinaisen monta eri kukkakangasta!
Kukikas-tilkkupussukka on Säe- ja Runo-pussukoiden tapaan pieni eli kooltaan seuraavanlainen: 
  • Leveys ylhäältä noin 17,5 cm 
  • Korkeus noin 11 cm 
  •  Pohjan leveys noin 7 cm. 
Tältä Kukikas näyttää avattuna. Sisään näkee hyvin, koska Avoin-malliston pussukat käyttäytyvät näin. Niihin ei tarvitse pujottaa kättä, vaan vetokeju avautuu reilusti.
Lopuksi kuva vielä keskeneräisestä pussukasta. Kuvassa se on juuri siinä tilanteessa, joka on minusta pussukkatehtaan hehkein: olen juuri saanut sen ommelluksi pussiin ja käännetyksi. Ensimmäinen kerta, jolloin näen kunnolla, millainen teokseni on kolmiulotteisena.

Olen ehtinyt vielä nipistellä vetoketjun viereiset reunat litteiksi, ja nuppineulat ovat paikoillaan. Päällitikkaus puuttuu.
Älkää kertoko muille pussukoilleni, mutta Kukikas on ehkä suosikkini näistä viimeisimmistä. Kukkakuviot vain ovat niin kivoja!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.