hehkutusta tulevasta.

Ompelin tilkkupussukan sitä mukaa tikkaamastani tilkkupinnasta, mutta minulla ei ole siitä valmistujaiskuvia, joten tyydyn vain hehkuttamaan asiaa näin etukäteen.

Pussukasta lisää alempana, mutta ensiksi jotain ihan muuta. Kuvassa kangasvaihtareita:


Torstaina on Helsingin tilkkukilta Syyringin kiltailta, jonka teemana on kankaidenvaihtotori. Ensimmäistä kertaa ikinä olen todella valmistautunut kankaiden vaihdantaan. Leikkasin muutamasta keväisestä kankaasta vähän vajaan puolen metrin kokoleveät kappaleet ja leikkasin ne kahtia eli tein suunnilleen FQ-kokoisia paloja. Taittelin ne nätisti ja pinosin. Toivottavasti ne vaihtuvat!

Sitten kangasteeman (keväiset ja jouluiset) mukaisesti minulla on muutama jouluinen kangaspala mukanani.

Teen myös kolme tosi pientä tilkkupussia, jos joku huolii. Ellei huoli, arvon ne varmaan blogissani.

Tilkkupussukan kohtalonhetket

Otin toissailtana kuvaa keskeneräisestä tilkkupussukastani lähellä ikkunasta lankeavaa valoa ja pussukka jäi sen jälkeen kuvauspaikalle eli silityslaudalle. Eilen olin tarttumassa pussukkatyöhöni, mutta voih, sen päälle oli jyrätty!


Kuvasta näkyy mielestäni, miten painavasti Kissa pitää tassujaan työni päällä. Yritin vetää työtä sen alta pois, mutta se ei luovuttanut. Kynnet eivät olleet esillä, vaan Kissa käytti pelkkää elopainoaan aseena. Suostuttelin sitä hetken, mutta Kissa vaihtoi tyynesti puheenaihetta:


Se kertoi minulle tuntevansa olonsa hieman ryvettyneeksi ja päätti pestä jalkansa. Mikään puhe ei tehonnut, joten luovutin… kunnes:


Onneksi Kissa näki kiinnostavaa liikehdintää ulkona.

Kadulla keekoillut fasaani kiinnitti sen huomion ja se siirtyi ikkunalaudalle pitämään lintua silmällä. Nappasin pussukka-aihion itselleni saman tien ja ompelin tilkkupussukan valmiiksi lukuunottamatta vetoketjuun kiinnitettävää vetolenksua. Sen vuoro on varmaan tänään.

Toivottavasti huomenna näette kuvia söpöstä pussukasta, jolla on jo nimikin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.