huhtikuu!

Tilkunviilaajan kalenterikuva huhtikuulle 2013 esittää Kukkea-seinävaatetta:


Normaalista poiketen valmistin seinävaatteeseen myös ripustuskujan, joten sen on voinut oikeasti ripustaa seinälle. (Esimerkiksi hienoon Versoul-työhöni en ole VIELÄKÄÄN saanut ommelluksi ripustuskujaa.) En siis pidä Kukkea-seinävaatetta ulkokeinun istuinpehmusteena, kuten kuvasta saattaisi päätellä (hah hah).

Tumma-vaaleat pinnat

Säästäväisenä ihmisenä leikkaan kolmio-neliöiden keskelle jäävien tilkkusilppupalojen ylimääräiset reunat talteen. Osa paloista on melkein älyttömän pieniä tai siis kapeita:


Tässä blokki, jonka keskineliöön olen käyttänyt tosi tosi pieniäkin paloja:


No, ripellys kyllästytti tänään, joten otinkin esiin tikkausvanun palan – sopivahkon kokoisen esimerkiksi vetoketjupussukkaa varten – ja ompelin kapeimmat kaistaleet siihen, sitä mukaa tikatuksi pinnaksi:


Tästä täytyy jatkaa vähän isommilla tilkuilla. Niitäkin on. Jatkoon valitsen myös eri värisiä kankaita kuin olen päiväkaupalla käsitellyt ommellessani tuota vaalea-tummaa kolmio-neliöpintaa! Vaaleat ja haaleat samoin kuin tummimmat tummat alkavat jo kyllästyttää.

Kommentit

Tilkku & Tilkku sanoi…
Kaunis kuva huhtikuulle kalenterissasi. Olet taas tehnyt niin huolellista ja tarkkaa työtä tähtiblokkien ompelussa, että olen ihan vilpittömän kateellinen kärsivällisyydestäsi. Kävin kurkistamassa sinun Lootus-kukkaasi, on oikein kaunis.
Johanna sanoi…
Upea työ taasen! Ihailen aina miten osaat käyttää noita tummia kankaita. Täytyisi itsekin vain rohkeasti kokeilla...
Aurinkoisia päiviä! :o)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.