outoa ja merkillistä.

Hehe, ei täällä mitään outouksia ole tekeillä, annoinpahan vain uudelle pussukalle nimen Kummallista. Keksitkö kuvasta, miksi?
On omituista, että pussukan paraatipuolella seikkailee hevosen takapää, ja vielä aivan väärässä asennossa. Siitä nimi. Toinen puoli pussukasta näyttää paljon tavallisemmalta – tosin siinä mielessä kummalliselta kuin kaikki Tilkunviilaaja-pussukat näyttävät.
Kuten kaikki viime aikojen vetoketjupussukat, Kummallistakin on ommeltu orvoista paloista ja pinnoista, joita resurssilaatikoihini oli kertynyt. Olen ommellut orpouksille jatkoja ja tehnyt niistä pareja lähinnä kahta periaatetta noudattaen:
  1. Mahdollisimman saman kokoiset ja saman muotoiset pinnat 
  2. Jotka eivät näytä aivan hirveiltä vierekkäin. 
Kukaanhan ei varsinaisesti näe pussukan kumpaakin puolta yhtä aikaa, mutta silti tuntuisi haljulta, jos palat riitelisivät. Niillä on kuitenkin yhteen osuvia reunoja. En haluaisi, että niille tulee rajariitoja.

Hohhoijaa, taustalla näkyy taas upea krassimaani.
Tykkään Kummallista-pussukan etupuolesta tosi paljon. Se on viehättävä hevosen takapäästä huolimatta! Toinen puoli ei saa minussa aikaan samanlaista ihastusta, vaikka ei minulla mitään tätäkään vastaan ole:
Kummallista-vetoketjupussukan strategiset mitat ovat: 
  • Leveys ylhäältä noin 19,5 cm
  • Korkeus noin 13 cm
  • Pohjan leveys noin 5 cm. 
Ompelin Kummallista-pussukan jälleen menetelmällä, jonka opin Noodleheadin Open Wide Zippered Pouch -tutoriaalista. (Minun ei enää tarvitse katsoa hänen sivuiltaan mallia, vaan osaan omatoimisesti ommella näitä.) Kummallista on siis Avoin-mallistoa. Ja haa! Siinä on pitkä kantolenksu, eli se on myös Street-mallistoa.
Merkillistä, etten viitsinyt ommella juuri yhtään pussukkaa alkuvuonna, mutta nyt yhtäkkiä olen valmistanut niitä ihan simona.

Kommentit

Anita sanoi…
Nämä on kyllä aina niin kivoja nämä sinun pussukat 😊

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.