millaisia blogiarvontoja olen järjestänyt?

Kymmenen bloggaamisvuoteni aikana olen järjestänyt muutaman blogiarvonnan. Ensimmäiset järjestin, jotta saisin blogille lisää lukijoita – arvontoja pidettiin yleisesti hyvänä keinona siihen. Muutamana vuonna en muistanut tai ehtinyt järjestää mitään, mutta olen sentään juhlinut blogini syntymäpäiviä yhteensä kuusi kertaa.

Tänä vuonna arvontaani saattoi osallistua 15.11.2019 keskiyöhön saakka jättämällä arvauksen kommenttina kirjoitukseeni blogiarvonta eli giveaway – ja voittaja saisi valita haluamansa kolmesta Tilkunviilaaja-pussukasta (joiden kuvat näkyvät samaisessa blogikirjoituksessa).

Seuraavassa on katsaus viiteen muuhun järjestämääni blogiarvontaan. Mikä palkinnoista olisi ollut sinun suosikkisi?

Vuonna 2018 –

Sain viimevuotiseen blogiarvontaani 56 kommenttia. Ennätysmäinen osallistujamäärä! (Arvauksen kohteena ollut joulukalenterini ei puolestaan ollut lainkaan yhtä suosittu kuin vuoden 2017 kalenteri, jossa jaoin tilkkuilijan aakkosia.)

Sitä edellisen kerran järjestin blogiarvonnan 5-vuotissynttärin kunniaksi – vuonna 2014:

Arvontaan osallistuttiin kertomalla, miksi seuraa blogiani. Toisen arvan sai, jos oli blogini seuraaja ja kolmannen, jos seurasi Tilkunviilaajaa Pinterestissä. Ah, siinäpä kanava, jota en ole käyttänyt kuukausikaupalla! Ei kannata juuri nyt ruveta minua siellä seuraamaan.

Voittona oli tietenkin vetoketjupussukka – Lokakuu-niminen, ja arvontaan osallistui 38 henkilöä.

Vuonna 2012 blogiarvonnassani piti hyvin vähäisen vinkin eli alempana olevan kuvan perusteella arvata, mitä silloin vielä tekeillä ollut tilkkupalapelini esittää.


Arvontaan osallistui 47 henkeä, joista kukaan ei tietenkään arvannut oikein. Palkitsin kuitenkin yhden arvaajan sillä perusteella, että hänen arvauksensa oli niin mielenkiintoinen!

"Auh, onpa mieltä kutkuttava arvuuttelu. Oma arvaukseni on, että työ esittää Johannes Vermeerin maalausta `Tyttö ja helmikorvakoru`." 

Tiitin arvaus oli minun eli blogiarvauskisan tuomarin mielestä paras: se oli kuin olisi pistetty neulalla heinäsuovaan. Millä todennäköisyydellä tekisin tilkkutyönä toisinnon juuri tuosta maalauksesta? Aika pienellä. Arvaus on siis täysin väärä, mutta Tiiti voitti silti arvauskilpailuni.

Tilkkupalapelini muuten esitti kitaraa. Ompelin Miehelle kitaraa esittävän tilkkutyön syntymäpäivälahjaksi. Työ on myös päässyt seinälle: kuvassa sille tekee seuraa uusi Ruutuässä-tilkkupeittoni.


Vuonna 2011 Tilkunviilaajan blogi oli jo kaksivuotias! Juhlistin merkkipäivää blogiarvonnalla, johon lopulta osallistui 36 henkilöä. Kyselin silloin, minkälaisen ohjeen tai tutoriaalin lukijat tykkäisivät minun tekevän.

Arvonnan voitti tuolloin Eija ja sai palkinnoksi tällaisen tilkkupussukan:


Eija oli toivonut minulta ohjetta kansion päällystämiseksi tilkkutyötekniikalla. Hän on tietenkin odottanut ohjetta siitä asti ja koko ajan joutunut pettymään. Oi voi!

Ensimmäisen blogiarvonnan pidin tietenkin vuonna 2010, kun blogini täytti vuoden.

Tytär asui silloin vielä kotona ja avusti minua kivasti ja monin eri tavoin blogiharrastuksessani. Tällä kertaa hän auttoi minua suunnittelemaan arvontavoiton. Poikkeuksellisesti voittoon sisältyi paitsi pussukka, myös kangastilkkuja! Ajatella, että olin niin epäitsekäs, että annoin tilkkuja palkinnoksi!


Kyselin tuolloin joulukankaista ommeltaviksi sopivien juttujen perään ja houkuttelin mukaan 28 osallistujaa. Mahtaakohan tuon blogiarvonnan voittaja eli Mauno edelleen seurailla blogiani..?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.