maanantai 18. marraskuuta 2019

voittajat!

Blogiarvonnassani ensimmäisen palkinnon voitti Mirja Kaikko, joka ei ollut jättänyt riittäviä yhteystietoja kommenttiinsa. Hän ei varmaan uskonut voittoonsa, mutta yllätys, yllätys! Palkintopussukka - yksi seuraavista - on hänellä miltei käsissä!


  • Ylinnä: Tunnelma-pussukka
  • Alhaalla vasemmalla: Kaustinen-pussukka
  • Alhaalla oikealla: Katinkontit-pussukka.

Veikkaan saavani oikeaan Mirjaan yhteyden Facebookin/Messengerin avulla.

Arvontaan osallistui yhteensä 42 kommentoijaa, joista osa lähetti arvauksensa muilla keinoin kuin blogikommenttina. Blogger on koko ajan vaikeuttanut kommentointia, ja olenkin kiitollinen aina kun joku ylipäätään jättää kommentin.

Numeroin vastaukset niiden saapumisjärjestyksessä ja käytin onnettarena Internetissä olevaa, todellisia satunnaislukuja tarjoavaa palvelua.Ilokseni näin, että arvontaan oli tullut myös oikeita arvauksia. Numeroin ne taas yhdestä alkaen ja käytin samaa onnetarta. Tällä kertaa arvonta suosi Sinikkaa, joka hänkään ei ollut huomannut kertoa mitään yhteystietoja itsestään. Ehkä Sinikka näkee nyt blogikirjoituksestani voittaneensa ja lähettää minulle vaikka sähköpostin tilkunviilaaja (ät) gmail.com !!

Katsotaan, kumpaan saan ensin yhteyden, jolloin hän saa valita mieluisan pussukan ensin.

Onnea blogiarvonnan voittajille! Kiitos kaikille arvaajille! Kiitos myös onnentoivotuksista 10-vuotiaalle blogilleni!

4 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Onnea voittajille:)

Sinikka kirjoitti...

Oliko muita Sinikoita?

siis:
Sinikka Raulahti
Riekontie 7 as21
15230 Lahti
puh 044 7362177

jos se olin minä.

Helena kirjoitti...

Onnea voittajille! Olisipa ollut kiva tietää, mikä oli oikea vastaus, vai onko se piilotettu jonnekin mysteeriksi, jota en osaa ratkaista.

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Kommentissa piti arvata verbi/kehote, joka ilmestyy joulukalenterissani joulukuussa 2019. Jotkut arvauksista osuivat oikein eli yhteen käyttämääni verbiin/kehotteeseen. En paljasta niitä vielä, mutta seuraa kalenteria, niin näet lopulta kaikki oikeat vastaukset!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails