tiistai 19. huhtikuuta 2011

valmiita vetoketjupussukoita.

Valmistuneista kauimmin on ollut tekeillä ”Kaupungin yö” –niminen vetoketjupussukka. Tilkkupinta on valittu käsiin ensimmäiseksi sattuneen vetoketjun värin mukaan. Pintaan harjoittelin tavallista muurahaisenpolkua terävämpää konetikkauskuviota.


Muistin ommella vuoriin kangasmerkin, mutta liian myöhään – jouduin kiinnittämään sen käsin ompelemalla.


Vähän isompi vetoketjupussukka, nimeltään ”Hiiohoi”:


Tähän pussukkaan muistin ommella kanto- tai kiinnipitolenksun ja kiinnittää sen samalla kun ompelin pussukan tilkkupinnat pussiin. Tämä onkin kyllä viime aikoina valmistuneista pussukoista ainoa, jossa on lenksu. Taisin muistaa kiinnittää myös kangasmerkin aika hyvin ajoissa.


Valmis ruusuneliöpussukka

Valmistin ruusuneliöiden ympärille muotoutuneet tilkkupinnat pussukoiksi suuruus- tai pienuusjärjestyksessä eli pienimmän ensin. ”Vadelmaunelma”-nimen saanut pussukka on valmiina tämän näköinen:


Pussukan sisään löysin teemaan sopivan ruusukankaan:


Myöhään eilen illalla valmistui vielä yksi vetoketjupussukka, mutta siitä ei vielä ole kuvaa. Ensi postauksessani sitten!

2 kommenttia:

Marle kirjoitti...

Hienoja pussukoita jälleen. Jännityksellä aina odotan minkä nimisiä töitä täältä löytyy. Tuo hiiohoi on kovasti ajankohtainen, kun odotellaan ilmojen lämpiämistä ja pääsyä(mies) ja joutumista(minä) veneen kevätkunnostusta tekemään.

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Mahtavaa kuulla, että oikein odotat nimiä. Välillä niitä on vaikea keksiä, mutta onneksi Tytär yleensä tarjoaa minulle tuon palvelun.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails