monin verroin hauskempaa.

On tietenkin monin verroin hauskempaa kirjoittaa blogiin, kun on sykähdyttävä uutinen kerrottavana. Ompelin jälleen uuden vetoketjupussukan!
Tässä hän paistattelee auringossa. Ajatella, että marraskuussa paistoi aurinko, ja vieläpä sellaisena päivänä, jolloin minulla oli valmista käsityötä esiteltävänä! Vetoketjupussukan nimi on Hauska.

Pussukasta tuli hauskan näköinen, ja sitä oli hauska tehdä alusta loppuun. Ensimmäisessä vaiheessa ompelin monta muutakin tilkkupalaa, joista sitten pari, kolme päätyi Hauska-pussukan sivuiksi.
Miten tämä tilkkupuuha voikin olla näin kivaa! En varmaan ikinä kyllästy.

Sitten Hauska-pussukan toinen puoli:
Tällä sinisemmällä puolella on itse asiassa tilkku, joka suorastaan vaati nimeä Hauska. Vaaleanturkoosissa palassa on nimittäin metka, nallen näköinen tyyppi. Muuten pussukka olisi ihan vakavamielinen, mutta veikeäilmeinen nallukka nostaa sen eri tasolle.

Pidin hauskana myös sitä, että sain käytettyä yhden orpoblokin pussukan vuorikappaleeseen.
Oikeastaan nämä blokit eivät ole kovin orpoja, sillä niillä on useita kymmeniä lähisukulaisia. Ompelin kokeeksi aikamoisen joukon whirlygig-blokkeja, mutta en sitten pitänytkään niiden muodostamista kokonaisuuksista. Heistä ei tule tilkkupeittoa näillä näkymin.

Sentään käytin jokusia heistä Huhtikuu-vauvanpeiton taustakappaleeseen, mutta heitä on vielä monen monta jäljellä.

Hauska-tilkkupussukassa on myös hauska vetoketjun päättölipare. Olen nyt mieltynyt kuusikulmiosysteemiin, koska siihen tehdyt päällitikkaukset onnistuvat yleensä hyvin. Ovat siistejä kummaltakin puolelta.
Hauska-tilkkupussukka on Avoin-mallistoa ja sen strategiset mitat ovat suunnilleen seuraavat: 
  • Leveys ylhäältä noin 21 cm 
  • Korkeus noin 16 cm 
  • Pohjan leveys noin 6 cm. 
Hauska on 25. tänä vuonna valmiiksi saamani vetoketjupussukka. Hyvä, minä!
Yksi kuva vielä, pussukan veikeämmästä puolesta. Eikö näytäkin siltä, että pussukka poseeraa kylmässä?! Kuvaushetkellä oli -15 astetta eli oli totisesti kylmä puuhastella paljain käsin.
Vielä yksi hauska juttu! Kerron tästä huomenna vielä vähän tarkemmin, mutta silti. Muistutan, että joulukuun ensimmäisenä avautuu Tilkunviilaajan joulukalenterin ensimmäinen luukku! Sitä odotellessa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.