Huomenna avautuu Tilkunviilaajan joulukalenteri!

Huomio huomio! Jo perinteeksi muodostunut Tilkunviilaajan joulukalenteri avaa ensimmäisen luukkunsa huomenna, 1.12.2023. Luvassa on tällä kertaa tilkkuihin ja kirjoihin liittyviä vinkkejä! Suurin osa vinkeistä on moneen kertaan kuultuja eli juuri parhaita! Haha.
Esittelen 24 kirjaa, jotka ovat jokainen saaneet minulta viisi tähteä eli luonnehdinnan ”mieletön kirja” Goodreads-alustalle tekemässäni arviossa. Aloin kirjata lukemisiani alustalle vuonna 2011, jolloin luin ja arvioin 67 kirjaa. Ennen sitä minulta kysyttiin usein, montako kirjaa luen vuodessa, mutta en osannut vastata.

Nyt osaan. Ahkerin olin vuonna 2013, jolloin luin vuoden aikana 95 kirjaa. Taisin silloin matkustaa paljon: saatoin käydä Saksassa tai Ranskassa työasioissa jopa päiväseltään. Onneksi ne ajat ovat ohi! Luin lentojen ajan aina kirjaa, enkä tehnyt työjuttuja kuin poikkeustapauksessa.

Yleensä luen yli 60 kirjaa vuodessa. Tätä kirjoittaessani luettuja (tai kuunneltuja, sillä käytän myös äänikirjapalveluita) kirjoja on kertynyt 83.

Koska luen suuren osan kirjoista englanniksi, kaikkia esittelyssä olevia ei ole suomennettu: pahoitteluni!

Jokaiseen kirjasuositukseen liittyy tietysti tilkkutyö, joko lyhyen tai piiitkän aasinsillan kautta. Lupaan kertailla myös vinkkejäni, sillä ne unohtuvat itseltänikin!

Mikä mahtaa olla ensimmäinen viiden tähden kirja?! Sen saat tietää huomenna, kun joulukalenterini ensimmäinen luukku avautuu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.