eräänlainen yllätys.

Kehuskelin pari päivää sitten postauksessani, että olin melkein viikon ollut kangaslaihiksella eikä tehnyt heikkoakaan. Miten siis voin esitellä uusia kankaita jo nyt?


Haa, nämä eivät olekaan ostokankaita, vaan nämä putkahtivat amerikkalaisen ystäväni joulupaketista, joka saapui toissapäivänä! Lahjakankaita! Onko parempaa joululahjaa?!

Kankaat ovat niin hyvä joululahja, että olen yleensä ostanut joulupukin puolesta itselleni jotain kangasjuttua. Ihan vain, että saisin avata kangaslahjapaketin!

Ystäväni oli kirjoittanut mukaan lapun, jossa hän kertoi toivovansa, ettei hän ole ostanut minulle samoja kankaita aikaisemmin. Kaikki olivat minulle uusia! Miestä ihmetytti, kun selasin nyytit läpi ja sanoin ”ei oo tätä,” ”ei oo tätä,” ... ”Miten sä voit muka muistaa kaikki kankaat mitä sulla on,” hän kysyi.

Muistatteko te, mitä kankaita teillä on ja mitä ei, vai oletteko joskus vahingossa ostaneet toistamiseen samaa kangasta?

Uskon muistavani kaikki selkeän kuviolliset kankaani. Luulen muistavani kaikista myös sen, onko niitä yhtään jäljellä vai ei, mutta tästä en löisi vetoa. (Lyön vetoa vain jos tiedän varmasti voittavani vedon, eli en juuri koskaan lyö vetoa.)

Sen sijaan tiedän ostaneeni vahingossa kaksi kertaa samaa pilkullista kangasta. Jos harrastaisin yksivärisiä kankaita, niitäkin voisi olla vaikea muistaa, että onko juuri sitä sävyä itsellä ennestään vai ei.

Jos kankaista ottamani kuva oli eräänlainen yllätys, niin alkuvuoden postausten perusteella seuraava juttu ei taida olla yllätys ollenkaan! Voin nimittäin esitellä kolmannen äskeisessä tilkkuleikkiurakassa valmistuneen tilkkupussukan, jonka nimi on Hymy.


Hymy-nimi tuli kutsumatta mieleen. Tässä tilkkupinnassa on pieni pala kissakangasta, ja palassa näkyy vain kissan hymymäinen suu. Lisäsin hymyviivoja vielä tikkaamalla.

Toisen puolen kissa hymyilee vähemmän leveästi, mutta silläkin voi katsoa olevan iloinen ilme.


Tykkään tämän tilkkupussukan väreistä tosi paljon! On vaikea sanoa, minkä värinen tämä on. Ehkä sanoisin, että iloisen värinen. Siksi Hymy-nimi sopii tälle myös!


Yhtään pussukka avoinna-kuvaa en tajunnut tällä kertaa ottaa, joten en pääse esittelemään vuorin väriä. Ei siinä juuri esittelemistä ole – se on haalean vaalean harmahtavan vihreää, valkopallollista kangasta. Ihan perus.


Hymy-vetoketjupussukka on Hejsan-mallistoa ja sen mitat ovat seuraavat:

  • Korkeus 24 cm
  • Leveys 14 cm

Hyvää lauantaita sitten vaan! Meillä sataa taas lunta, isompia hahtuvia kuin eilen ja välillä vähän tiuhempaan, mutta edelleen sellaista höytyvämäistä pakkaslunta. Lunta on ollut tänä talvena vielä niin vähän, että jaksan olla lumisateesta innoissani.

Kommentit

Irma sanoi…
Olen samaa mieltä kanssasi kangaslahjoista. Olkoon pieni tai iso paketti, uusia tai vanhoja(kunhan eivät haise) niin aina sydän sykähtää:)
Hyvin muistan tai ainakin luulen muistavani kankaat joita kaapista tai laatikoista löytyy vaikka niitä melko paljon onkin. Noh, ehkä en ihan kaikkia vanhoja jostain kertyneitä paloja en muista varsinkin jos kuuluvat sarjaan: ei juuri käyttöä mutta ei voi poiskaan heittää jos kuitenkin joskus sopiva paikka löytyisi;)

Kivat pinnat uusissa pussukoissasi!
Teje sanoi…
Hei! Mahtavan ihana lahja! Meidan posteljooni oli kai lomalla kun eilen tuli vihdoin viimein monta lahetysta yhta kertaa ja kolmessa kangasta! Aloin juhlia ensi viikon synttareita jo eilen! Viela 3 suomal. ystavaa kahvilla, mika sen parempaa! Muistan kylla ihan vuoren varmalla kaikki kankaani - jos siis naen ne vaikka jossain muualla. Joskus kylla kun pengon niita tulee ahaa elamyksia. Yksivaristen savyista en kylla menis vannomaan.
Hyva ettei ole viela paljon lunta joten nauti sen kauneudesta. Mina nautin sinun puolesta auringosta ja tanaan aloin tikata pikku kolmioita ulkosalla. Koiratkin jopa hakeutuivat hetken paasta varjoon. No kylla se takatalvi kohta tulee. Hyvaa viikonloppua! x Teje
Tilkunviilaaja sanoi…
Arvasin, että muitakin kankaat muistavia on! Eikö useimmiten joku paikka löydykin vaikka merkillisellekin palalle?!
Tilkunviilaaja sanoi…
Hyvää syntymäpäivää jo etukäteen! Hienon sosiaalista sinulla myös! Täällä ei tikata ulkosalla vieläkään, vaikka ilma lämpeni huomattavasti. Eilen aamulla oli vielä -28 mutta nyt enää -10. Lunta tulee yhä vain.
Tilkkureppu sanoi…
Huikea lahja ja mitä kankaita!
Muistan melkein kaikki kankaani:) vähän samoin kun Irmakin, mutta olen kyllä joskus netistä ostanut melkein yksiväristä samaa kangasta pariinkin otteeseen, kun en ole tarkistanut kankaan väriä, mutta onneksi on sellaista jota voi käyttää melkein mihin vain väriä:)
Tilkunviilaaja sanoi…
Eiköhän tilkkutyöläiset tosiaan muista kankaansa!
Tilkku & Tilkku sanoi…
Hieno Hymy ja hieno kangaslahjapaketti. Minäkin muistan omat kankaani ainakin silloin, jos näen samanlaisia jossakin. Kieltämättä kangasvarastostani löytyy yllätyksiä eli kankaita, joita en muistanut koskaan hankkineeni.
Kati sanoi…
Aivan ihana lahjapaketti! Minäkin muistan kankaani, ainakin heti kun näen sen :) Joskus joutuu vähän hakemaan, kun on ihan varma että juuri se ei ole vielä loppu. Joskus olen myös ostanut ihan tarkotuksella samaakin kangasta kun joku moneen paikkaan sopiva pala on tullut vastaan :)
Hymy on hieno nimi noin iloisenväriselle pussille!
Amalia sanoi…
Koreita kankaita sait. Kyllä olisi mieleinen tuollainen joululahja minullekin :). Ja pussukat nättejä taas kerran.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.