kiva meikkipussukka?

Ensin esimakukuva – en ehtinyt ihan saada pussukkaa valmiiksi, mutta silti piti näyttää jotain Instagramissa pari päivää sitten:


Sen sijaan, että olisin ommellut lisää lentäviä hanhia, harhauduin jälleen tilkkuvakan ääreen. Minulla on pieni Mango-nimisen liikkeen paperikassi, jossa on paperinaruhantaakit. Siihen laitan nykyisin kaikki pienenpienet jäännöspalat. Isommat laitan yhdelle hyllylle ja vielä isommat siirrän jossain välissä pöydän kasasta jäännöspalalaatikkoon.

Se paperikassi pienine paloineen on tosi inspiroiva! Saatan ajatella, että ompelin ihan vain pari palaa yhteen, seuraavaa kertaa varten siemeneksi, mutta sitten on koko ilta mennyt puuhassa.

Tämä uusin Afrikasta itään -pussukkani on paperikassin tilkkusilppusisällöstä ommeltu.


Naamapuoli näkyy tässä kuvassa paremmin.


Ehkä tämä sopisi meikkipussukaksi? Joko tosi kauniille ihmiselle, joka ei tarvitse useita meikkejä tai vaatimattomalle ihmiselle, joka käyttää meikkiä erittäin hillitysti. Afrikasta itään on nimittäin aika pieni:

  • Leveys ylhäältä 20,5 cm
  • Korkeus 13 cm
  • Pohjan leveys 6,5 cm


Voihan tässä jotain muutakin säilyttää kuin meikkejä. Koska tämä on Avoin-mallistoa, vetoketju aukeaa reilusti ja tänne saa sisään vaikka isommankin kännykän (sellaisen kuin minulla, minun kännykkäni on valtava). Myös pienet muistiinpanovälineet – pieni lehtiö ja kynännysä – mahtuvat tänne.

Päädyn melkein aina suoriin tikkausompeleisiin ja vielä niin, ettei tarvitse pyöritellä vapaata konetikkausta. Olen muutenkin aika suoraviivainen tyyppi. Sen verran revittelin pussukan toisella puolella, että kehitin muutaman kaarevan tikkausviivan. Mutta suoralla koneompeleella:


Tässä kaaret näkyvät ehkä vähän paremmin:


Otin kuvia taas työpaikan pihalla päiväsaikaan. Asetin pussukan märkään lumihankeen ja räiskin kuvat. Nyt ei ollut lainkaan yhtä kuvauksellista kuin viimeksi samassa paikassa kuvatessani, mutta valoa oli sentään paremmin kuin sisällä iltaisin olisi.

Afrikasta itään –vetoketjupussukka on taipuisa ja pehmeä. Siinä on tilkkupinnan lisäksi vain ohut tikkausvanu ja tietenkin vuori.

Taidan antaa tämän hyvälle ystävälleni lahjaksi, koska tämä on ihan hänen värisensä. Annan tämän hänelle vaikka ystävänpäivänä.

Kommentit

Irma sanoi…
Tykkään pussukan vahvasta värityksestä:) Tikkaus kaarineen on huippu kiva idea!
Marle sanoi…
Hieno pussukka ja upeat tikkauslinjat!
Tilkkureppu sanoi…
Hehkuvat värit pussukassa, aivan ihana!
Soile Kivinen sanoi…
Kerrassaan söpönen pussukka. Onnellinen ystävä, joka sen saa!!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.