ja taas pussukka!

En viitsinyt viime postauksessani moitiskella uusinta Afrikasta itään –tilkkupussukkaa, ettei sen tulisi paha mieli. Koska hänet on käsitelty jo, voin kertoa, että toisin kuin häntä ommellessani, tähän vielä uudempaan Ruusunpuna-pussukkaan ompelinkin vetoketjun niin päin kuin se olisi pitänytkin ommella.


Tuo pussukan ulkopuolelle jäävä vetoketjuhuitula pitää olla ketjun alapää, ei sen yläpää. Pussukka avautuu näin vielä paremmin. Afrikasta itään ja tämä Ruusunpuna-pussukka ovat silti kumpikin Avoin-mallistoa.


Saako vuorista sellaisen käsityksen, että kankaan kuvassa olisi Tilkunviilaaja itse? (Minulla ei ole kierot silmät, mutta tykkään kyllä raidallisesta kuosista.)

Tässä pussukan paraatipuoli näkyy oikein kunnolla:


Sain tilkkupintaan vangituksi elegantin naishahmon Dior-henkisessä mekossaan. Toinen nainen ehti kävellä tilkusta ulos.

Ei ole tämä Ruusunpuna-tilkkupussukkakaan kovin iso:

  • Leveys ylhäältä 22 cm
  • Korkeus 13 cm
  • Pohjan leveys 6 cm

Toisella puolella pussukkaa tikkausviivat menivät ihan vinoon:


(No tahallani tietysti ompelin näin.) Tästä kuvasta vinot tikkaukset näkee vielä paremmin:


Afrikasta itään ja Ruusunpuna tulevat hyvin juttuun keskenään. Ne ovat kumpikin pehmeitä ja kompaktin kokoisia (hienompi nimitys pienelle). Tästä kaverikuvasta näkyy vähän paremmin, että ompelin heihin vetoketjut eri päin. Ruusunpunassa vetoketju on siten kuin alkuperäisessä Noodleheadin Open Wide Zippered Pouch –tutoriaalissa kehotetaan.


No, kumpikin avautuu silti hyvin ja kumpikin on joutavista jäännöspaloista kokoon kehitty. Hyödyttömästä tein hyödyllistä! Se saa aina iloiseksi!

Kommentit

Poutapilvi sanoi…
Mahtavat värit Ruusunpuna-pussukassa. Tulevat vielä niin hyvin esille tuossa hangella lepäillessä. Sulla on aina niin hauskat nimet ja tarinat pussukoistasi. Ilo käydä katsomassa töitäsi.
Kirsti sanoi…
Ihanat pussukat ♥
Tilkku & Tilkku sanoi…
Pussukkoita syntyy niin kiivaaseen tahtiin, että ihan huimaa. Molemmat ovat ihanan värikkäita ja superhienoja, lisäksi täydelliset tikkaukset. Pitääkin kokeilla vetoketjun ompelua tuolla tyylillä. Kivat nimet pussukoilla.
Tilkunviilaaja sanoi…
Kiitos kommenteista! Mies antoi nimen Afrikasta itään ja Tytär keksi Ruusunpunan. Mutta ihan itse tein nämä.
Helena sanoi…
Kyllä olet ommellut kauniita pussukoita. Tuo Ruusunpuna on niin totaalisesti minun mieleen väritykseltään. Onnistuneet pussukat, joita tikkaukset täydentävät.
Aurinkokujalla sanoi…
Molemmat on minusta kauniita, Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Ois niin kiva jos tulisit vasta vierailulle Aurinkokujalle.
Tiinatei sanoi…
Teillä on hyvä tiimi, sinä teet, ja perhe nimeää onnistuneesti. Kaunis pussukka tikkauksineen. Jos tuo Ruusunpuna olisi lahjaksi menossa, piilottaisin sen sisään ruusuntuoksuisen saippuan ja kauniin vaaleanpunaisen suihkusienen, siis sellaisen hörsyläisen.
Tilkkureppu sanoi…
Taas niin upeita pussukoita ja todella kivat nimet, taustajoukot ovat aina hyviä keksimään nimiä töille:) Hehkuvat ja voimakkaat värit!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.