taas kaupoilla!

Maailmankirjat tuntuivat olevan sekaisin, kun Mies ehdotti eilen minulle käyntiä kangaskaupassa.


! ! ! Tässä kohdassa kuuluu lukea edellinen virke uudelleen ja pitää kunnioittava tauko.


Kaatosateisesta ilmasta huolimatta lähdimme ajelulle Espoon suunnalle. Hän tarkasteli paria mahdollista autoa siellä päin ja olisihan ollut aika typerää olla käymättä Soukan Menita Outlet –myymälässä, kun melko lähellä olimme. Tämä oli siis hänen ajatuksensa!

Menita vietti 10-vuotisjuhliaan ja siellä oli ihan tarjouksiakin. Kankaat oli viime käyntini jälkeen siirretty ylempään kerrokseen takaseinän hyllyille (tästä ei valitettavasti ole kuvaa) ja niitä oli ehkä enemmänkin kuin viimeksi. Matkalta kangashyllyille temmoin mukaan kivanvärisiä vetoketjuja ja tässä onkin kuva hankinnoistani:


Hillitty harmaa, japanilaistyyppinen kangas, kesäkretongin näköinen kukkakangas ja Kaffe Fassett –kuosi. Sekä vetoketjuni.

Ostin vielä huvittavia kangaskuponkeja:


Ehkä teen näistä lasinalusia tai liitän osaksi jotain pussukkaa tai kassia. Aika näyttää!

En todella tarvinnut mitään – en edes vetoketjuja – mutta olisihan ollut synti jättää tarjoukset käyttämättä! Kankaat maksoivat näemmä 18,90 eur/m ja synttäreiden kunniaksi niistä sai peräti 20% alennusta. Valitettavasti en tiedä, miten kauan alennukset jatkuvat vai jatkuvatko.

Kommentit

Marle sanoi…
Tuommoista ehdotusta ei varmasti meiltä kuuluisi! Edes autokappojen varjolla. Harmaa on hyvä väri ja muut myös. Noiden kuponkien kohdalla olen päättänyt olla ikinä enää sortumatta, mutta kivoja kuvia tuossa sinun kangaspalassa on. Vetskareita tarvitset varmasti tuleviin pussukoihin.
PikkuBertta sanoi…
Ou...piti tosiaan lukasta eka lause uusiksi....mies pyytää kangaskaupoille...mut oma lehmä ojassa hih,hih...ihania kankaita olet taas ostanut ja vekskarit ovat niiiin karkkivärejä..☺
Irma sanoi…
Sulla on kyllä viisas mies:)

Hyviä kangasvalintoja teit, aina kannattaa ostaa kun vaan on mahdollisuus, sitä mieltä minä olen:)
Tilkkureppu sanoi…
No eihän tuollaista tarjousta voi jättää käyttämättä, kun mies sitä ehdottaa, vaikka olikin oma lehmä ojassa:)

Kauniita kankaita löysit ja vetoketjuja aina tarvitsee!
Tilkku & Tilkku sanoi…
Poikani kanssa käyn joskus kangaskaupoissa ja hän haluaisi ostaa lähes joka pakasta ainakin pienen palan. Joten ei ole kovin hyvä hänkään miehisenä apuna shoppailureissuilla. Kaunista ja tarpeellista olet valinnut. Paranikohan miehen autokuume samalla reissulla? Siihenhän on vain se yksi lääke, uusi auto.
Tarja sanoi…
Kauniita kankaita kaikki!
Amalia sanoi…
Hienoja ostoksia olet tehnyt! Pitäähän sitä käsityövarastoa joskus vähän kasvattaakin eikä aina vaan kuluttaa...

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

valmis! Omega-tilkkupeitto.

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.