sunnuntai 20. syyskuuta 2015

pyöreää.

Pyöräytin taas ompelukoneella muutaman spiraalin tilkkupinnoille:


Jatkoin kangasleikinnän tuloksena syntyneitä tilkkupintoja laiskasti – en tehnyt lisää tilkkupintaa, vaan leikkasin pitkistä kankaista palat, jotka täydensivät jo tekemäni pinnat pussukan kokoisiksi. Kiinnostaa nähdä, miten tällainen ote mahtaa toimia valmiissa pussukassa.


Vetoketjukin on valikoitunut ja saanut päihinsä kangaspalat.

Minulla on vastaavanlaiset palat vielä kahteen pussukkaan ja niihinkin valmiiksi käsitellyt vetoketjut, mutta niistä ei ole vielä kuvaa. Saa nähdä, pyöräytänkö ensin tämän pussukan valmiiksi vai tikkaanko kaikki pussukkapinnat samaan syssyyn.

Pyöreitä applikaatioita on syntynyt kovasti lisää:


Kuvassa neljä viimeisintä, jotka tässä odottavat vielä pykäpistoja reunoihinsa. Toistaiseksi olen tehnyt jokaisen ympyrän eri kankaasta, mutta uskokaa tai älkää, saatan joutua käyttämään muutamaa kangasta useampaan kertaan. Mitä?! Eikö minulla olekaan 225 erilaista kangasta kaapissa?!

(Tekeillä olevaan työhön tulee 225 ympyräapplikoitua suorakaidetta.)

Tietenkin on (ööh mikä on vähän noloa), mutta osaa en voi käyttää, sillä ne eivät joko sopisi väriltään tähän kokonaisuuteen tai ne eivät erottuisi taustakappaleista tarpeeksi.

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kaunista!

Tiinatei kirjoitti...

Hienoa jälkeä! Minulla ei kyllä kärsivällisyys riittäisi tehdä noin suurta määrää pyöreitä aplikaatioita. Hatun nosto ja kunnioittava kumarrus!

käsin ja koneella kirjoitti...

Kyllä olet tehnyt upeita juttuja.Kyllä tosiaan voisi hattua nostaa,mutta ei löydy kuin pipo ja sitä ei viitsi vilkutella.

Villa Pipo kirjoitti...

Upeat spiraalit! Aikamoinen määrä aplikoitavaa:)

Anne kirjoitti...

Kiva katsella sinun töitäsi. Ensi viikolla pääsen vihdoin itsekin vähän tilkkuilemaan :)

Tilkkureppu kirjoitti...

Upeaa spiraalitikkausta! On sinulla siinä applikoitavaa pyöreitä aikamoinen määrä, mutta veikkaan, että tulossa taas upea peitto:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails