kuukauden neljäs tilkkupussukka.

Ta-daa! Tässä syyskuun neljäs valmistunut tilkkutyö eli vetoketjupussukka nimeltä Asunto 8D. Tällä puolella on nimeä inspiroinut D-kirjaintikkaus:


Ja toisella puolella se kahdeksikkotikkaus:


Sanon vielä, etten ottanut kuvia omalla pihalla. Ei kannata nyt kauhistella, eikö meillä leikata nurmikkoa lainkaan. Nurmikko on yleensä siisti, koska meillä on pettämätön nurmikon pituusanturi. Kun ruoho on vähänkään pitkää, Kissa alkaa kulkea siellä kahlaten – nostaa jalkojaan luonnottoman korkealle. Silloin Mies tietää, että nurmikko kannattaa leikata. (Minä en puutu tähän puutarhanhoitotyöhön kuin äärimmäisessä hädässä.)

Otin kuvat läheisellä viheralueella, koska sinne ilta-aurinko ylsi vielä, vaikkei omassa pihassa ollut enää kuin epäsuoraa valoa.

Asunto 8D –tilkkupussukassa on sävyihin aika hyvin sopiva, useasta eri kankaasta kokoamani vuori. Ei sisätaskua kuitenkaan.


Tilkkupussukassa on 25-senttinen vetoketju. Sen muut mitat ovat:

  • Leveys ylhäältä noin 27 cm
  • Korkeus noin 18 cm
  • Pohjan leveys noin 8 cm
  • Kantolenksu on ommeltu 6 cm x 42 cm kaitaleesta. 

Asunto 8D –pussukkakin on siis Street-mallistoa.

Olen tosiaan syyskuun aikana koonnut merkillisiä tilkkupintoja jäännöspaloista ja urheasti muodostanut niistä tilkkupussukoita, mielestäni melko onnistunein lopputuloksin. Syyskuun värimaailma on ollut syksyyn sopivasti ruskeavoittoinen.

Syyskuussa valmistuneet pussukat ovat siis Katinkontit, Syyssatoa, Rusakko ja tämä viimeisin eli Asunto 8D.


Vuodet eivät ole veljiä keskenään, mutta nämä kolme viimeisintä pussukkaa taitavat olla.


Näissä on saman oloista tikkausjälkeä. Kaikissa on ruskehtavaa väriä, paitsi Asunto 8D on harmaampi, vaikka toisaalta myös Syyssatoa-pussukassa on paljon harmaata.


Jokaisessa on tietysti se 25-senttinen vetoketju ja kaikki ovat Street-mallistoa. Kyllä ovat veljeksiä/sisaruksia (ainakin krysanteemitikattu Syyssatoa on tyttöpussukka). Katinkontit-pussukka on varmaan naapurista. Se ei ainakaan ole sukua tai korkeintaan sokeriserkku.

Seuraavaksi teen jotain aivan muun väristä! Vien ruskeat ja neutraalin väriset tilkut kauas piiloon ja otan esille vain ihania, söpömpiä kankaita!

Kommentit

Poutapilvi sanoi…
Olet ollut tosi ahkera ja kerkeeväinen. Komeita pussukoita on syntynyt. Tykkään sun tilkkutyylistä ja väriyhdistelmistä. Nimet on myös jotain tosi hauskaa.
Amalia sanoi…
Kivan näköisiä ovat kaikki nuo tekemäsi tilkkupussukat. Ja tosiaan selkeästi samaa sarjaa :)
Tilkkureppu sanoi…
Hienoja pussukoita ja komiat tikkaukset kaikissa!
Tiinatei sanoi…
Oletpa ehtinyt! Komea on sisarus/veljes- tai mikä sarja se nyt loppujen lopuksi onkaan! Sokeriserkku? En ole koskaan kuullut ilmaisua, mitäköhän tarkoittaa?
*VEKKI* sanoi…
Niin kivoja pussukoita taas teit. Kiitos ohjeistakin, olen pannut sen säästöön jospa joskus ehtisi!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

valmis! Omega-tilkkupeitto.

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.