mitä ajattelin?

Hahaa, nyt te lukijat luulitte, että tarjoan jälleen teille ajatuksiani vuosien varrelta. Ehei! Minä paljastan muutaman kangashankinnan, joista näin jälkikäteen mietin: ”Mitä oikein ajattelin?”

Toivon, ettei kukaan loukkaannu. Tässähän voi olla jonkun teistä lempikankaita! Onneksi meillä ihmisillä on erilaisia makuja ja nämä ovat aivan minun omia makuasioitani. Jos joku tykkää näistä, se ei tarkoita, että mielestäni hänellä olisi huono maku, vaan vain erilainen kuin minulla.

Ja huom, olen ostanut jokaisen näistä kankaista itse.

Ensiksi kissaihmisen valitsemat kissakankaat:


No, tummanvihreätaustainen kangas näytti ostohetkellä modernimmalta eikä silloin ollut niinkään laajaa valikoimaa kuin tänään. Mutta silti. En varmasti ikinä ole tykännyt tuosta vihreästä. Ja viereinen kissakangas on periaatteessa hauskaa, mutta käytäntö on osoittanut sen vaikeaksi yhdistettäväksi minun töihini.

Sitten vähän erilaisia kuoseja eli kukkia:


Absoluuttinen kukkasilmä (vrt absoluuttinen sävelkorva) näkee näissä potentiaalia, mutta nämä eivät tunnu sopivan mihinkään töihini. Ne vain eivät toimi. Miksi ihmeessä ostin nämä?! (Varmaan siksi, että nämä absoluuttisen kukkasilmän näkökentässä ovat nättejä kukkakankaita.)

Eniten kuitenkin ihmettelen tätä:


Erittäin lyhyessä ajassa ostin kahdeksan nyyttiä kellanvihertäviä, melkein yksivärisiä kankaita. Kangaskaapissani ei ole toista vastaavaa ilmiötä. Onko alitajuntani jo kauan ennen tietoista mieltäni keksinyt mallin, johon näitä kaikkia tulen tarvitsemaan? Vai miksi ihmeessä ostan periaatteessa saman kankaan kahdeksan kertaa? Mitä oikein ajattelin?

Kommentit

Irma sanoi…
Ehkä noilla kankailla on kuitenkin jokin tarkoitus:) sitten ajan kanssa;)
Oletko ajatellut että voisit vaihtaa ne jonkun kanssa?
PikkuBertta sanoi…
No,ei se taida Tilkunviilaajankaan kangasvalinnat aina sattua nappiin...ei kuule täälläkää...mut jospa ne johonki menis...vaikka matonkuteeks...hih,hih☺
Illirilli sanoi…
Ihania nuo keltavihreät! Odotan innolla mitä niistä kehität.
Teje sanoi…
Hei! Ei ole ollenkaan harvinaista ostaa montaa kertaa samantapaisia kankaita, vaikka useimmiten ne kylla ovat esim. lempivaria. Mina esim. osta aina samanvarisia kynsilakkoja ja sitten lahetan siskolle. Tuo oikean puoleinen kissa-kangas on aivan ihana! Haluaisitko vaihtaa johonkin? x Teje
nerospost(at)gmail(dot)com
morso sanoi…
Haa. Kukin näkee silmillään - minusta nuo vihreät on kaikki hyvin erilaiset, ehkä kaksi npiuttaisin samiksiksi, mutta muut on ihan eri vihreitä. ;) - Kaikki varmaan riippuu siitä, missä ympäristössä ne näkee.
Tilkku & Tilkku sanoi…
Uskon, että noillekin kankaille keksit käyttöä värikkäissä tilkkupinnoissasi. Eihän nuo nyt niin mahdottomia ole.
Amalia sanoi…
Kaikki kankaat ovat mielestäni kauniita ja osa on sellaisia, jotka olisin voinut itsekin ostaa, esim. nuo vihreät ja vihreäpohjainen kissakangas. Mutta ymmärrän kyllä, että joskus ostokset jälkeenpäin ihmetyttävät. Minäkin ostin vuosia sitten keittiöön verhot, joita sitten inhosin ja nyt olen yrittänyt hävittää niitä käyttämällä kangasta tilkkutöihin. Mutta sitä tuntuu vaan riittävän ja riittävän...
Saija sanoi…
Minulla on myös tuon tapainen kissakangas, en ikinä käytä... Noita vihreitä hyvinkin käyttäisin!
*VEKKI* sanoi…
Kivoja kankaita, mutta minustakin nuo kissat ei oikein sovi sinun töihisi. Mutta niinhän se on että kiva kangas on työssä aivan jotain muuta ja päinvastoin.
Tilkkureppu sanoi…
Kaikki kankaat ovat kivoja, mutta nuo vihreäsävyiset ottaisin vaikka heti käyttöön, ihania!
Tiina sanoi…
Voin ostaa sulta pois noita keltavihreitä jos eivät mukavia ole :-) tosin luotan kyllä että osaat nämäkin käyttää.
A sanoi…
Oikeanpuoleinen kissakangas on kiva ja ei nuo vihreän sävyisetkään hassumpia ole. Kelpaisi mullekin :)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

valmis! Omega-tilkkupeitto.

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.