perjantai 6. syyskuuta 2013

pohdintani vuosi sitten. 3 vuotta sitten.

Vuosi sitten tekemässä postauksessa annoin arvioni Trine Bakken kirjasta ”Pientä ja suurta tilkuista”.

Katso postaus täältä, jos haluat tietää, mikä kirjassa meni yli ymmärrykseni.

Arvioin näköjään myös kirjan ”Amy Butler’s Style Stitches”. Kirja on ikiomani, mutta niin en vain ole saanut toteutetuksi yhtäkään kirjan ohjeista. (En siis ole edes aloittanut.)

3 vuotta sitten 

Ompelupajani oli ahkera ja tuottoisa vuonna 2010 – tilkkulaukkuja ja –pussukoita syntyi sellaisella tahdilla, että välillä hirvitti. Ihmeen hyvin sain tuotteet kaupaksi, joko ilmaiseksi tai muuten, eikä varastossani ole tuolta ajalta jäljellä kuin pari juttua. Hyvä niin.

No, syyskuun alussa 2010 aloitin uudenlaisen tilkkulaukun ompelemista. Malli oli kiva, mutta en ole sittemmin tehnyt toista samalla mallilla.

Huomaan, että juuri noihin aikoihin löysin helpon ohjeen vetoketjupussukan ompelemiseen. Olen tehnyt kaikki vetoketjupussukkani samalla ohjeella siitä lähtien.

Muistan edelleen ihmetelleeni tuolloin, etten saanut postaukseen yhtään ensimmäistä kommenttia. Siinä oli sentään kukkakimppukin ja kaikkea. Vasta vuonna 2013 yksi lukijoista kysyi vetoketjupussukan alkuperäisen ohjeen linkkiosoitetta, eli postaus ei enää ole kommentiton.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails