iik! hiiriä! jipii! jojoja!


Hiirikuvioisesta pussukasta puuttui ainoastaan kangaslenksu vetoketjun vetimestä. Sain ommelluksi sen juuri ja juuri! Tytär nimittäin aloitti mittavan sisustusoperaation huoneessaan ja vaihtoi esimerkiksi kirjakaappinsa yläosan makkarissa olevaan kaapin alaosaan, joka oli täynnä ompelu- ja muita kirjojani. Hän luopui kokonaan toisesta kaapista, jonka siirsin turvaan ompelunurkkaukseeni kangassäilytyskaapin tilalle.

Ompeluhuoneesta Makkarista tulee varmasti lopulta kiva, mutta juuri nyt täällä on kamalaa. Pöydällä, tuoleilla ja lattialla on röykkiöitä ja taas röykkiöitä koditonta tavaraa. Mistä ihmeestä ne oikein materialisoituivat?

No, joka tapauksessa siis pystyin juuri ja juuri raivaamaan ompelukoneen ympärille solan, jossa mahduin ompelemaan 7cm pitkän kiinnipitolenksun pussukan vetoketjuun. Tässä on valmis vetoketjupussukka, jonka nimi on ”Iik, hiiriä”.

Vetoketjupussukka tilkuista.

Toinen puoli on tällainen:

Vetoketjupussukka tilkuista.

Ehkä tuo keskellä oleva tumma pala on vähän hallitseva, mutta pussukka on silti ihan kiva. Unohdin taas ommella sivusaumaan kantolenksun.

Vuorikappaleessa on kiinni Tilkunviilaaja-kangasmerkki. Vuorikangas on äskettäinen hankinta – ostin itselleni epätyypillisesti kuvioidun kankaan oikein tarkoituksella. Sisätaskua ei ole.

Vetoketjupussukka tilkuista.

Pussukassa on 25-senttinen vetoketju ja se on yläreunasta noin 26cm leveä. Pussukan korkeus on noin 20cm.

Pohja on noin 9cm syvä ja tummaa kangasta, jolloin se ei ole niin arka. Pohjassakin on kiemuraisia tikkauksia:

Vetoketjupussukka tilkuista. Pohjassa tikkauksia.

Vielä yksi kuva vähän sivusta:

Vetoketjupussukka tilkuista.

Iik, hiiriä –vetoketjupussukka on mielestäni söpö, eikä minulla ole mitään havaintoa, kuka tämän haluaisi. Eiköhän se sentään joskus löydä oikean omistajansa.

Ei niin siivotonta ettei jotain hyvää

Ompeluhuoneen Makkarin kammottava tila sikseen, minulla on uutinen! LÖYSIN KAUAN KATEISSA OLLEEN JOJOTYÖKALUN!

Clover - kangasjojotyökalu.

Jojo-työkalu oli kangassäilytyskaapissa. Olin etsinyt sieltä lukuisia kertoja turhaan, mutta tänään, tyhjentäessäni kaapin kokonaan, jojotyökalu putkahti esiin. Hyvä, etten nöyrtynyt ostamaan uutta.

Nyt en kyllä muista, mitä jojojuttuja olisin halunnut tällä tehtailla. Muut asiat kiinnostavat paljon enemmän.

Ensin tosin joudun viettämään tovin jos toisenkin siivotessani ja järjestäessäni ompeluhuonetta makkaria.

Kommentit

Kardemumma sanoi…
Kyllähän tuo löytää kodin. Minäkin voisin adoptoida tämän hiiripussukan.
saumaton sanoi…
Hei,
Pistin hyvän kiertämään ja etsin saamalleni tunnustukselle uusia omistajia. Pidin erityisesti sinun blogistasi ja valitsin sinun blogisi tunnustuksen saajaksi. Tunnustus löytyy osoitteesta www.saumaton.blogspot.com. Terveisin Tanja
Marle sanoi…
Kyllä minä en sanoisi iik! tuon pussukan nähdessäni. Se on niin söpö.
Anonyymi sanoi…
Hei
Kirjoitan sinulle ensimmäistä kertaa. Käyn päivittäin katsomassa blogiasi ja ihailemassa tekemisiäsi. Erityisesti pidän värien valinnoista töissäsi. Tykkään myös kirjoitustyylistäsi. Odotan myös aina, mitä Kissa on tällä kertaa keksinyt. Kiitos monista vinkeistä, joita olen saanut sinulta töihini.
Terveisin Piipari
Tilkunviilaaja sanoi…
Tanjalle kiitos tunnustuksesta! Olen otettu, että niin taitava ompelija kuin Saumattoman Tanja tykkää blogistani.

Piiparille kiitos ensimmäisestä kommentista! Tosi kiva on lukea kaikkia kommentteja, mutta tämä oli tietysti erityisen kiva yllätys.

Minulla on taas kaikkien kommentoijien takia uutta lisäintoa bloggaamiseen!
Tiinatei sanoi…
Hiiripussukkasi on herttainen. Samoin tykkäsin aikaisemman postauksen hedelmäpuukassista, siitä kehkeytyi todellinen kesäkassi.
Kardemumma sanoi…
Hei!

Olen edelleen kiinnostunut hiiripussukasta tai vastaavasta sinisävyisestä pussukasta. Laitatko mailia piikupikkuinen(at)gmail.com

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.