hyvät neuvot ovat kalliit.

Jäi eilisestä mietityttämään vielä Vuoden “voi ei!” eli epäonnistuneelta näyttävä tilkkulaukku. Ehkä lukijoilla olisi hyviä neuvoja siihen, miten laukusta saisi elegantimman siedettävämmän.

Tässä laukun toinen puoli, jossa aiemmin oli punainen kangasnauharosetti. Poistin rosetin, koska se näytti laukussa todella onnettomalta. Laukun sivustalla näkyy jojoja, joita minulla on. En pysty tekemään muun värisiä toistaiseksi, sillä olen hukannut kangasjojotyökalun, enkä periaatteesta tee jojoja millään muulla tekniikalla. Minulla on punaisehkoa polvekenauhaa, tosi kapeaa, ja paljon enemmän punaisia nappeja kuin tuossa näkyy. Kaikenlaista muutakin löytyy varastoista, mutta tässä näkyvät laukkua varten esille ottamani koristeet.


Tässä laukun toinen puoli, jonne olen jo kiinnittänyt muutaman kangasjojon. Itse asiassa olin ajatellut ommella ainakin osaan jojoista napin keskelle.


Laukku on tosi monipuolisesti tikattu. Haluaisin saada tämän vihdoin valmiiksi, ja sellaiseen kuntoon, että joku ehkä joskus voi haluta kanniskella tätä mukanaan, joten apua! Kaikki vinkit otetaan huomioon.

Nukenpeitto

Sini-valkoinen nukenpeitto on kertaalleen tikattu suorin, tähtimäisin tikkauksin:


Jokaisen sinisen tähden sisällä on kapeasakarainen tähti ja jokaisen ympärillä noin kaksi tylpempisakaraista ääriviivatähteä. Olen käyttänyt sinisiä, valkoista, valkoisenhohtavaa ja vaaleanpunaista tikkauslankaa. Muutamassa tähdessä on kolme ääriviivatikkausta.


Katsoin peiton taustapuolelle ja totesin, että tikkaus alkaa riittää tarkoitukseensa. En ole ajatellut tikata peitettä kauttaaltaan.

Hei, tämähän on kohta valmis! Jeii!

Kommentit

Teje Karjalainen sanoi…
Hei ja Hyvaa Uutta Vuotta! Tahti peitosta tulee ihana ja tikkaus on tosi hyva! Laukkukin on minusta ihan hyva! Vaikka itse pidan yksinkertaisista malleista mutta varikkaista kylla, niin minusta nuo rosetit sopivatkin oikein hyvin ja laittaisin ne napitkin viela. Laita vaan loput tuolle toiselle puolelle turkooseihin nelioihin. Minusta ovat oikein hyvan varisia. Onko sangat valmiit?
Edellinen postauksesi oli todella hyva ja olit keksinyt kivasti valita aiheita!
Terveisia taalta Kreetalta! x Teje
Kvilttaaja sanoi…
Hyvää uutta vuotta. Entä, jos vaihtaisit laukkuun kapeammat ja vaaleammat hihnat? Tuo voimakas punainen noin leveänä vaikuttaa raskaalta verrattuna vaaleaan laukkuun. Vaalea kaitale tai vaalea pykänauha hihnoissa voisi myös hoitaa keventämisen.
Anonyymi sanoi…
Samat ajatukset kuin Kvilttaajalla, sangat on liian hallitsevat, pelkkä kaventaminen/keventäminen riittäisi. Ja ne pikkutilpehöörit sitten vain etupuolta koristamaan vaikka kukan muotoon, pehmentämään suoralinjaisuutta.terv. Lea P.
Poppy sanoi…
Toivotaan, että jojotyökalusi pian löytyy! Sillä on niin hauska tehdä jojoja ja laukkuun todella sopisi keltaiset ja vihreätkin jojot. Vaalea pinta on kuin tausta, joka odottaa kuvioita pintaansa! Hyvää Uutta Tilkkuvuotta!
Nuo hihnat ovat melko hallitsevat, mutta toisaalta tekevät laukusta mielenkiintoisennäköisen. Itse en vaihtaisi niitä kapeampiin. Leveät, voimakkaat hihnat saavat hempeyden laukusta esille paremmin kuin kapeat. Kapeat hihnat tekevät laukusta "tyylikkäämmän" eli hihnoilla saat laukun tyylin vaihdettua. Miten teet nuo jojot? Olen itse tehnyt ne aina käsin. Mikä ihmeen työkalu niihin on??taidan olla aika jälkijunassa.Ja laukun voisin minäkin sinulta ostaa, ainakin tuon punaisen LEVEILLÄ hihnoilla.Osoite on tiedossasi.kiitos.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ikuisuusprojekti on valmis.