tein tilkkulaukun. voitin arvonnan!

Sain keltaisista jäännöstilkuista kokoamani tilkkulaukun eilen valmiiksi. Saanko esitellä: Kevätaurinko-tilkkulaukku:


Laukussa on myös keltasävyinen vuori:


Sisätaskuja ei ole – laukku on ihan simppeli. Olisin halunnut laukkuun keltaisen napin, mutta sellaista ei ollut valtavissa varastoissani (kaikkia muita värejä varmaan kyllä), joten valitsin tähän hauskan perhosnapin.

Vältin vieläkin tarttumasta ruskeasävyisen tilkkupinnan tikkaamiseen. Ehkä jonain päivänä. No hei, vähän sentään edistyin. Rohkenin ottaa kaksi mahdollista tikkauslankaa jo esille. Toinen niistä on vaihtuvavärinen metallilanka. Hmmm... haluanko ruveta urheilemaan metallilangan kanssa? En ole aivan varma.

No nyt on vanua

Ehdin eilen käydä kangaskaupassa – tutustuin Vantaan Tammiston upouuteen Eurokangas-myymälään. Ihania kankaita! Amy Butlerin ja Arts & Crafts –kankaat olivat suoraan sisääntulon edessä eikä niitä voinut olla näkemättä (saati ohittamatta).

Uusimmat kangashankinnat ovat iloisen väriset:


Menin siis kangaskauppan varta vasten ostaakseni tikkausvanua, jotta teillä lukijoilla (esimerkiksi Marlella) olisi edes toivoa nähdä tilkkuseinävaatteeni valmiina. Muistin onneksi ostaa näiden kankaiden lisäksi myös sen vanun.

Jipii! Voitin!

Olen seurannut blogeja mielestäni toooosi kauan (no ehkä muutaman vuoden) ja osallistunut yhteen sun toiseenkin blogiarvontaan. Tänään huomasin voittaneeni! Tilkkupeitto Poppy’s arpoi ihanan pyöryläpussukan, ja minä voitin sen! Tykkäsin erityisesti Poppyn arvonta-automaatista, joka on mielettömän suloinen!

Kommentit

Marle sanoi…
Wau, kassista tuli hyvin keväinen. Erityisen hieno tapaus tuo vanun muistaminen vielä tuon kangasnipun jälkeen ; ) Onnittelut voitosta, nyt on hyvät ajat kun minäkin sain lotossa 50 € kangasrahaa.
Tintti sanoi…
Ihana kassi, mutta vielä ihanammat (anteeksi) kankaat! Mitäköhän niistä syntyykään?
Unknown sanoi…
Beautiful, beautiful items!! Tiina is so artistic, creative and individualistic!! I love them!!
Tilkunviilaaja sanoi…
Such nice comments! These encourage me to keep blogging and sewing! Thank you!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.