näyttelyterveisiä. valmiita töitä.

Pääsin tänään katsastamaan Syyringin ”Villit ja vapaat” –tilkkutyönäyttelyn Kustaankartanon vanhustenkeskuksen ravintolassa. Hienolta tuntui nähdä oma työ esillä! Se kyllä yllätti, miten pieneltä työni näytti seinälle ripustettuna! (Se on kuitenkin yksi suurimmista valmistamistani.)


Valmis ”Liskot”-PC-laukku

Sain ommelluksi napit liskokuvioisen PC-laukun pohjaan ”jaloiksi,” joten laukku on virallisesti valmis.


Laukku on ollut tekeillä iät ja ajat. En oikeastaan käsitä, miksi sen valmistaminen on vienyt näin kauan! Laukun vuorikangas on kivaa roosa nauha –kangasta, jonka löysin kerran Eurokankaan puuvillakangaslaarista. Muistin myös ommella vuoriin sisätaskun.


”Liskot”-PC-laukku lähtee toivottavasti aika pian uudelle omistajalleen eli Siskolle, joka varasi sen heti, kun näki sen blogissani.

Valmis vetoketjupussukka farkkutilkuista

Näyttelyyn lähtiessäni vetoketjupussukalla oli vuorikangas valmiina ja vetoketjun toinen puoli oli kiinnitetty. Palattuani ompelin vetoketjun paikoilleen:


Sitten piti laittaa ruokaa ja aterioida, mutta pääsin kuin pääsinkin ompelupaikalleni niin pitkäksi aikaa, että pussukka tuli valmiiksi. Tässä hän on: ”Los Angeles” –vetoketjupussukka. Nimi juontaa juurensa niiden farkkujen nimilappuun, joista olen leikannut tummat farkkutilkut.

Tässä valmis pussukka toiselta puolelta:


Vetoketju: 20-senttinen. Pussukka on koottu farkkukankaisista ja muuten tukevaa kangasta olevista tilkuista. Ei välikerroksia. Vuorina puuvillakangas, jota minulla on edelleen aika paljon varastossa.


Korjattu vetoketjupussukka

Tyttärelle kauan sitten tekemästäni vetoketjupussukasta oli sivusauma päässyt ratkeamaan. (Epäilen, että pussukassa oli säilytetty vähän liian pitkiä meikkisiveltimiä.)


Tästä pussukastani Tytär pitää hyvin paljon, ja ilmeisesti sen takia, että hän on saanut valita siihen kaikki kankaat itse. Hänen mielestään hänen omat kangasvalintansa ovat poikkeuksetta parempia kuin minun!

No, ainakin tässä pussukassa kankaat on valittu aivan nappiin.

Kommentit

Pintse sanoi…
Ihanaa tuo harmaakin liskopuuvilla, kunpa sitä vielä saisi jostain! Minä tein neljä vuotta sitten tuosta oranssista hoitolaukunkin, se on edelleen käytössä.. http://pintsenpuuhia.blogspot.fi/2009/04/pintse-proudly-presents.html

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.