Pikkupussi.

Tässä eräänä päivänä huomasin taas valmistaneeni pienen tilkkupussukan. Löysin uudelleen kivat Volkswagen-kangaskupongit käydessäni läpi resurssilaatikoita pari viikkoa sitten ja sain kuin sainkin niistä syntymään ensin tilkkupinnat, sitten pussukkapinnat ja nyt sitten tilkkupussukan. Sen nimi on Pikkupussi.
Käytin samanlaisen kupongin jo Hippi liikkeellä -pussukkaan. Tällä kertaa kovetin luontoni ja tikkasin kuvioiden poikki. Koko pinnasta tuli ruudullinen.

Kokeilin, saisinko järkevän muotokuvan Pikkupussista niin, että taustalla näkyisi ihanaa syksyistä maisemaa sumeasti. Maisema on sumea, mutta vastavalo ei toimi. Jaan kuvan silti.
Valitsin vuorikankaaksi violetihtavan, hillitysti kuvioidun kuosin. Vuorin koristeena on tilkkupala, jonka ompelin tilkkuystäväni Soilen minulle lahjoittamista pikkukolmioista. Valo ei aivan ylettynyt kuvioon, voi voi!
Olin viime torstaina pyöräilemässä kiltailtaan, kun tajusin auringon paistavan. Minulla oli Pikkupussukka mukana Show and Tell -osiota varten, ja ymmärsin pysähtyä valokuvaamaan sen. Syksyisin ei tiedä, milloin seuraavan kerran on hyvin valoa!
Vielä toinen puoli, joka kylpee torstain alkuillan auringossa:
Pikkupussi on (tietenkin) Avoin-mallistoa ja nimensä mukainen eli melko pieni: 
  • Leveys ylhäältä noin 18,5 cm 
  • Korkeus noin 14,5 cm 
  • Pohjan leveys noin 5,5 cm.
Pikkupussi on kahdestoista tänä vuonna valmistamani tilkkupussukka. Olen jäänyt jälkeen viime vuoden luvuista, sillä ompelin silloin yhteensä 24 pussukkaa. En tule pääsemään samoihin lukemiin tasaisen vauhdin taulukolla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.