uusi kirjava pussukka.

Heipparallaa, jälleen on varastoon putkahtanut yksi uusi vetoketjupussukka. Tämänkertainen sai nimen Parvi. Etsin innoitusta Internetin päivän sanoista ja löysin englanninkielisen sanan ”bevy”. Käytin automaattisuomentajaa ja sain tietää sanan tarkoittavan parvea.
Koska olin jo leikitellyt ajatuksella, että nimeäisin pussukan Tuplatipuksi, koska sen kummallakin puolella seikkailee lintu, minun oli helppo sopeutua sattuman tuottamaan nimeen. Kaksi lintua ei ehkä muodosta virallista parvea, mutta pussukan pinnassa näkyy tietenkin vain osa parven linnuista.
Parvi-vetoketjupussukan strategiset mitat ovat tällaiset: 
  • Leveys ylhäältä noin 23 cm
  • Korkeus noin 14,5 cm
  • Pohjan leveys noin 7 cm.
Parvi on jälleen Avoin-mallistoa.

On ihan pakko näyttää tarkemmin Parvi-tilkkupussukan vetoketjun huolitteleva lipare. Kerrankin ompeleet ja kaikki onnistuivat hyvin:
Parvi on tyyliä monenkirjava toisin kuin edellinen, Kuutonen-pussukka, ja sen pinnat lähtivät kehittymään sattumalta. Tarkastelin resurssilaatikoita ja huomasin, että olin onnistunut keräämään sinne parittomia ja keskeneräisiä, ties mihin tarkoitukseen tai tarkoituksettomuuteen tekemiäni paloja. Järjestelin palat lattialle suunnilleen pussukkapinnan kokoisiksi kokonaisuuksiksi ja otin jokaisesta kuvan. Parven lähtötilanne oli tällainen:
Parvi vaati lopulta muutamia lisäpaloja, mutta taisin kuitenkin käyttää kaikki sommitelman palat niihin. Hyvä harjoitus siis!
Seuraavan pussukan voin luvata olevan taas yhtä väriä – mutta minkä värinen se mahtaa olla?!?

Kommentit

Hilu sanoi…
Tulipa siitä kerrassaan ihana! Vau💜

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

tilkkupeiton reunan kanttaaminen.