valmis tilkkupussukka.

Saanko esitellä: pelastusoperaation tulos numero kaksi, Wolfe-vetoketjupussukka.


Ensimmäinen pelastettuhan oli Annie-pussukka, jonka pinnassa on myös koira.

Pussukan paraatipuolta koristaa jo tovi sitten hajonneen alkuperäisen pussukan toinen kappale. Taustapuoli on silkkaa Tilkunviilaja-tyyliä:


Vuorikankaaksi valikoitui lähes yksivärinen, sinivihreä kangas, johon tuntui sisätaskuksi sointuvan kettukuvioinen kangas.


Käyttelin jälleen Noodleheadin mainiota Open Wide Zippered Pouch -menetelmää, jolloin tuloksena on erittäin hyvin avautuva vetoketjupussukka. Wolfe-tilkkupussukka on siis Avoin-mallistoa.

Wolfe sai nimensä Nero Wolfelta. En usko, että hän edes Rex Stoutin mielikuvituksessa näytti samalta kuin kuvan koira! Mielleyhtymäni oli hiukan mutkallinen. Muistan televisiosarjan ”Jake and the Fat Man” (Koira haudattuna), jonka henkilöasetelma muistutti etäisesti Archie Goodwinin ja Nero Wolfen etsivätoimistoa. Sarjan lihavalla miehellä oli muistini mukaan tällainen koira – ja tässä siis yhteys yrmeän koiran ja Wolfen välillä.


Jotta sain koiran asettumaan paremminkin pussukan keskivaiheille eikä nolosti alas, ompelin kappaleelle jatkopalan sen alareunaan. Samasta kankaasta ompelin myös kiinnipito- tai roikotuslenksut sekä vetoketjun toisen pään siistivän lipareen.


Tässä Hänen Yrmeytensä vielä kertaalleen:


Vetoketju taisi olla alkujaan kokonaista 55 cm pitkä, mutta katkaisin siitä reilusti. Viime töikseni kiinnitin vetimeen kangasjatkeen.


Wolfe-pussukka on kooltaan seuraavanlainen:

  • Korkeus noin 23 cm
  • Leveys ylhäältä noin 28 cm
  • Pohjan leveys noin 8 cm.
Nytpä tuleekin mieleeni: missä mahtaa olla maanmainio Tilkunviilaaja-kylttini, jota olen välillä muistanut pitää esillä pussukoita kuvatessani?

Kommentit

Jekunjekkuja sanoi…
Ei se kauas sun mielleyhtymä mennyt. William Conrad (Cannon) näytteli Nero Wolfea ja pääosaa Koira haudatussa.
Tilkkureppu sanoi…
Hienosti on pussukka korjattu ja hauska tuo koiran kuva, tuli mieleen myöskin sama sarja:)

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kukallinen tilkkupeitto.