vain kaksi saumaa.

Ehdin sunnuntaina ommella pussukkaani vain kaksi saumaa. Kiinnitin ensin vetoketjun pussukka- ja vuorikappaleiden väliin (yksi sauma) ja sen jälkeen tikkasin saumanvarat pussukan puolelle (toinen sauma).


Voi raukkaa, se ei nyt edisty!

Kuvassa näkyy, että pussukkapinta olisi voinut olla vielä hieman leveämpi, mutta ihan ok leveys tämäkin. Samaten kuvassa näkyy kiva pilkullinen ruskea kangas, jonka löysin vuoriksi. Vaaleat tikkaukset näyttävät paremmilta kuin kankaan väriä tummemmat. Ja vielä huomaan kvuasta, että ruudullinen kangas sopii suoriin tikkauksiin erinomaisesti, kun sen leikkaa täysvinoon.

Olipa tämä kuvarääpäleeni kuitenkin havainnollinen.

Unohdin edellisessä postauksessani mainita, että käytin tilkkupinnan päällitikkauksissa vaihtuvaväristä lankaa.


Lankani on vaihtuvaväristä ruskeaa ja kiillotonta lankaa. En muista, miksi ostin sitä. Ei jotenkin vaikuta langalta, jolle minulla olisi paljonkaan käyttöä! Joku ajatus minulla on täytynyt olla. Voi kun muistaisin!

Unohdin mainita toisenkin asian. Pidin koemielessä kangasostottoman tammikuun: katsoin, onnistuisiko minun elää kuukausi ilman, että ostaisin kangasta. No hah, onnistuin! Taidan kokeilla tänä vuonna toisenkin kangasostottoman kuukauden. Ehkä en ihan heti tämän perään kuitenkaan.

Kommentit

Tilkkureppu sanoi…
Tulossa hieno pussukka.
Mulla olisi ollut myös tammikuu kankaaton, jos ei olisi tarvinnut ostaa ruskea kangasta kolmiulotteiseen senävaatteeseen, mutta pitää kokeilla jokin toinen kuukausi onnistuuko.
Tilkku & Tilkku sanoi…
Kaunista tilkkupintaa valmistunut. Ainakin tähän työhön sopii hyvin tuo vieroksumasi tikkauslanka.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

vetoketju pussukkaan! 6 vinkkiä vetoketjun ompelemiseen.

kolme tapaa tikata tilkkupinta.

ompele vetoketjulaukku.