perjantai 6. heinäkuuta 2012

hillittyä tilkkutyötä.

Tartuin vihdoinkin musta-valkoisiin aikaisemmin tekemiini paloihin ja etsin niille kaveripaloja ja –kaitaleita. Liisa-nimisestä vetoketjulaukusta jäi paloja yli, kun TYPERÄN viivaimen takia leikkasin muutaman väärän kokoisen palan (olin itse aivan syytön). Ompelin niistä isommat kappaleet:

Musta-valkoista tilkkupintaa ja kaitaleita

Tietenkin toisesta tuli tuollainen vuorovärinen ja toiseen onnistuin ompelemaan palat eri tavalla. Onneksi tästä ei tule tietyn kuvioista laukkua, niin ei tarvinnut purkaa.

Pätkin pitkät kaitaleet paloiksi, joista ompelen sopivan pituisia rivejä. Riveillä kehystän nuo tummanpuhuvat isommat kappaleet, näin:

Musta-valkoista tilkkupintaa ja tilkkublokki aluillaan

Kuvassa siis sovitellut palat, ei mitään lopullista. En ole edes päättänyt, käytänkö aloituspaloja vaaka- vai pystyasennossa.

Hiukan on kuumaa, jotta silityslaudan ääressä huvittaisi viettää pitkiä rupeamia, mutta huh, silitin triojäätelöä muistuttavaa tilkkupeitettä varten leikkaamani ja ompelemani 6cm leveän reunakaitaleen kahtia:

Tilkkupeiton reunakaitale silitettynä

Tilkkupinta täytyy tasoittaa, ja minun täytyy myös muistaa valmistaa työhön nimilappu, jotta voin kiinnittää sen reunakaitaleen alle. Tämä tarkoittaa sitä, että minun on keksittävä työlle nimi!

Pysäyttävä kissanäky


Kissa nauttii olostaan pikkusohvalla

Voiko olla kivampaa paikkaa kuin auringonvalossa kylpevä pikkusohva? Kissan mielestä ei ainakaan voi olla.

Rentoja tuokioita teille lukijoillekin!

1 kommentti:

morso kirjoitti...

Tilkkujuttut näyttää hyviltä, mutta huomion kyllä varastaa täysin kisuliinin rentous. :) Hänellä on ilmiselvästi kyky nauttia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails